Můj kousek štěstí komerční sdělení

Rolety Den a noc - moderní okenní dekorace

Rolety Den a noc jsou úžasnou dekorací do oken a svým vzhledem pozvednou interiér na zcela novou úroveň. Jsou jedním z nejnovějších trendů v dekoraci oken. Výměnou stínění, dům rychle renovujete a dáte mu novou atmosféru.

Nejnovější trend v roletách v podobě rolet Den a noc si určitě nenechte ujít. Pro dekorace oken je k dispozici více než 130 barev látek v různé míře prostupu světla. Trendové dekorace oken vás budou fascinovat svými strukturami a poslouží ke stínění i výzdobě oken. Mohou dát pokoji zcela jinou atmosféru.

Trendy dekorace oken

V posledních letech věnujeme stále větší pozornost výzdobě oken. I když potřebujeme odstínit horko a ostrý svit paprsků, stále je naší prioritou dostatek přirozeného světla v interiéru.

K tomu se rolety Den a noc skvěle hodí.

Umí zútulnit prostor a zvednout nám náladu. Pokud vás už unavuje vzhled vašeho pokoje, výměna okenní výzdoby umí hotové zázraky.

Rolety Den a noc jsou prostě in

Nejnovější trend interiéru zahrnuje jemné textilie, teplé barvy a přírodní zelené i pískové tóny. Hrubší materiály pro zatemnění s nimi tvoří nádhernou kombinaci. V souladu s tímto stylem se kombinuje přírodní dřevo, vlna, kov i plast, obzvláště s měkkými polštáři a plédy. Na trhu je mnoho typů rolet, jedním z nich jsou populární rolety do oken Den a noc, které jsou trendem okamžiku.

Kombinace průhledných a neprůhledných textilií

Kombinace průhledných a neprůhledných textilií činí roletu vysoce atraktivní a praktickou. Roleta Den a noc s dvojitou vrstvou transparentní a neprůhledné látky zajišťuje omezené světlo. Látky typu Blackout dovolují i zatemnění místnosti. Pojí se s nimi interiérový trend přírodního dřeva, ratanu, bambusu, proutí a světlých barev. Půvabný styl 50. let vnáší jemné barvy, úzký nábytek a retro doplňky do interiéru.

Barevná roleta Den a noc

Další styl pracuje s jasnými barvami, teplými červenými odstíny, tmavě žlutými tóny i nestárnoucí černobílou kombinací. Použijte roletu Den a noc ve veselých barvách a váš dům získá barevný a teplý nádech díky roletám, kterými něžně prostupují paprsky slunce. Rolety Den a noc máme rozdělené do 4 řad. SILVER, GOLD, PLATINUM a DIAMOND.

Luxusní nádech rolet Den a noc s příslibem starých časů

Do popředí se dostává i romantický styl s teplými, lehkými a starožitnými tóny. Patří k němu krémové barvy, kobaltově modrý ořech a třešňové dřevo. Skvělou volbou jsou klasicky čalouněné římské rolety s moderním řasením. Model dva v jednom slaví úspěch. Pro večer a noc použijete zatemňovací látku a pro den průhlednou.

Energeticky úsporná roleta Den a noc

K dispozici je také řada energeticky úsporných rolet Den a noc. Mají podobu poloprůhledných, průsvitných nebo zatemňovacích rolet. Zatemňující rolety Den a noc zajistí tmu. Energeticky úsporný povlak efektivně udržuje teplo uvnitř v zimě a venku v létě. Tím je současně zajištěno snížení emisí CO2.

Roleta Den a noc a její vzhled

Na roletách se kombinují pruhy transparentní a zatemňující látky. Díky změně překrývání regulujete světlo v místnosti. Za příznivou cenu přetvoříte svůj interiér během pár minut.

Montáž je totiž neuvěřitelně snadná. Stačí si okna pro rolety Den noc změřit, vybrat způsob instalace a nechat si vytvořit rolety Den a noc na míru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden