Moje šťastná hvězda

Roli v Ulici nezvládá

Když se ve scénáři dočetla, že bude mít problém s alkoholem, dost ji to šokovalo. Herečka Linda Rybová (45) momentálně v seriálu Ulice ztvárňuje alkoholičku, která si svůj problém odmítá přiznat.

Snaží se dělat, co může, ale diváky její herecký výkon nijak neohromil. Některým se dokonce dějová linka s Lindou vůbec nelíbí a nehodí se jim do celkového seriálového příběhu.

Takových kritických komentářů se objevilo hned několik. Někteří jedinci si dokonce přáli, aby místo herečky Yvetty Blanarovičové (57) nadobro odešla právě Rybová.

Snaží se s tím vyrovnat

I sama Linda přiznala, že je pro ni těžké hrát ženu závislou na alkoholu. Nese to špatně, netušila, jak moc ji to bude trápit. „Hraje se to velmi těžce, ale je dobře, že tvůrci chtějí poukázat na tuto otázku, která je stále velké tabu,“ přiznala. Kritiku fanoušků ale příliš neřeší, přece jen sto lidí, sto chutí.

Má v něm oporu?

Během natáčení je Rybové často úzko. Kamarádi a zároveň kolegové se ji prý vždy snaží uklidnit a zvednout jí náladu. Mezi ty největší pomocníky a povzbuzovatele se řadí hlavně herec Petr Vacek (55), který tu pro Lindu nejspíš je, ať se děje, co se děje.

Herečka v něm nejspíš má obrovskou oporu, za kterou je nesmírně vděčná. Mohlo by ale mezi nimi vzniknout něco víc, než je jen přátelství? Linda je vdaná, Petr je ženatý a románek by jim mohl jejich vztahy poměrně snadno roztříštit.

Dává jí to pořádně zabrat, není na to ale sama

Uvidíme, jak se bude jejich kamarádství vyvíjet. Kdoví, třeba to mezi nimi zajiskří. Je ale taky možné, že až Rybová přestane hrát alkoholičku, Petra už najednou potřebovat nebude a pošle ho pěkně k šípku. Nechme se překvapit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden