Moje šťastná hvězda

Rolins vs. Štaidl: Kdo z nich lže a kdo říká pravdu?

Po letech vyplouvá na povrch drsná kauza!

Popírá, že by s ním spala!

Zpěvačka DARA ROLINS (43) nese velmi těžce tvrzení Štaidla, že s ní před lety měl románek. Jde jen o výplod jeho fantazie?

Dávno zapomenutou aférku veřejnosti připomněla kniha vzpomínek hudebního skladatele Ladislava Štaidla, v níž bývalý partner zesnulé zpěvačky IVETY BARTOŠOVÉ (†48) vzpomíná na intimní chvíle, které měl údajně s nezletilou Rolins prožít. Zpěvačka je ale naprosto zhnusená a jeho podle ní vybájeným vzpomínkám se zarputile brání. Domnívá se dokonce, že se tímto zoufalým pokusem jen snaží udržet na výsluní českého showbyznysu. „Co je to za novinku? Vždyť je to asi 15 let stará historka, která je zřejmě jediným způsobem tohoto pána, jak udržet svoje jméno v povědomí,“ rozčilovala se, když se Štaidl rozpovídal o románku s ní. „Už je to tu zas?“ ptala se nevěřícně.

Přijde jí to nechutné

Kde je pravda, se nejspíš nikdy nedozvíme, v každém případě je podivné, že pokud by Štaidl lhal, jak Rolins tvrdí, jen sotva by se tak hájila. „Vždyť byl pomalu důchodcem a já jen děvčátko, když, jak on tvrdí, se mnou prý spal! Brrr,“ oklepala se zhnusená zpěvačka s tím, že když je nyní sama matkou, je pro ni taková představa ještě nechutnější. Daře je prý také zcela jasné, proč léty zaprášenou historku Štaidl opět vytahuje. „Přemýšlím, co vede muže k seznamu svých úlovků i v případě, že jde o pravdu,“ rozčiluje se Rolins, podle níž něco tak přízemního neudělá jen frajer. Štaidlovo jednání je prý hodné něčeho, co stojí na konci potravinového řetězce.

Jelikož o popularitu nikdy nestál, Dařiny domněnky o tom, že se potřebuje zviditelnit, jsou úsměvné.

Uhranulo ho malé děvče

Hitmaker LADISLAV ŠTAIDL (71) zřejmě nedomyslel, co způsobí, když zveřejní vzpomínky na intimní chvíle s tehdy nezletilou Rolins.

Spát spolu měli v době, kdy vlivný Štaidl ještě žil se svou tehdejší partnerkou a matkou svého syna ARTURA (19), Ivetou Bartošovou. To by snad ještě nebylo tolik pobuřující jako skutečnost, že pokud si románek s Rolins nevymyslel, byla tehdy talentovaná zpěvačka nezletilá! „Velký milostný příběh jsem prožil s Darinkou Rolincovou v době, kdy jsem se přestal dělit o postel se svojí ženou,“ přiznal se Štaidl. „Nejdřív mne to děvčátko uhranulo obrovskou dávkou muzikálnosti, později také nečekanou sexualitou,“ popsal ve své knize.

Ponížená Iveta

Podle jeho tvrzení neměl mít jejich románek dlouhého trvání. Štaidl však nebyl zdaleka jediným, kdo si na nestydaté hrátky s Darou zavzpomínal. O ponížení, které jí její milovaný se začínající zpěvačkou uštědřil, promluvila kdysi i sama podvedená Iveta. Nemohla prý zapomenout na to, jak se probudila a Štaidl právě odcházel z pokoje, kde v posteli spala Dara! Už tehdy to měla Rolins označit za ubohou Štaidlovu pomstu za to, že s ním přestala spolupracovat.

Mlčí jako hrob

O Ladislavovi se šířily odjakživa zvěsti, že dostal do postele každou krásnou ženu, s níž spolupracoval. Poměr měl mít údajně i s MAHULENOU BOČANOVOU (49)! V současné době se Štaidl na podobná témata odmítá vyjadřovat. „Tím se netrapte, stejně jako se tím netrápím já,“ uvedl ve zkratce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden