Moje šťastná hvězda

Roman Šebrle: Hlídá ho na každém kroku

Jeho milostný románek mu sice prošel, ale sám už si jen tak někam nevyjde. Moderátor ROMAN ŠEBRLE (44) už nemá takovou svobodu, jakou měl kdysi. Zvykne si ale moderátor na neustálý dohled?

Na jeho letní románek jen tak někdo nezapomene, a už vůbec ne jeho manželka. Roman Šebrle (44) má tím pádem doma stále peklo. V srpnu minulého roku si zadělal na pořádnou ostudu a taky na rodinné problémy.

Na jednom z letních večírků se opil velkým množstvím vína a sváděl jednu ze sekretářek. Tu noc měl oči jen pro ni a nešetřil doteky ani polibky. Zřejmě čekal, že se to nikdy nikdo nedozví, a už vůbec ne jeho žena Eva (43), se kterou je Šebrle ženatý už osmnáct let.

Čekal ji šok

Ona sama se tuhle nepříjemnou novinku dozvěděla od novinářů a v první chvíli tomu vůbec nechtěla věřit. „To si děláte srandu?! Prvně se na to jdu kouknout,“ to byla její první reakce. Když paní Evě konečně došlo, že její manžel si na večírku opravdu užíval s cizí ženou, byla v naprostém šoku.

V první řadě se bála, jak na to budou reagovat jejich děti Kateřina (12) a Štěpán (16). Nechtěla, aby se to vůbec dozvěděli, ale Šebrleho aférka obletěla celý internet. Přitom ještě týden předtím, než se utrhl ze řetězu, byl Šebrle se svou rodinkou na dovolené a sdílel idylické rodinné fotky. Zářilo z nich štěstí, které by jim mohl kdekdo závidět.

Není divu, že jeho manželka byla v šoku, po osmnácti letech manželství je takové chování pro spoustu lidí nepřípustné. Jak se ale k celé věci vyjádřil sám Šebrle? Za všechno prý mohl alkohol a extrémní vedro.Kdyby byl v normálním stavu, prý by k ničemu nedošlo.

Důvěřuj, ale prověřuj

Eva nakonec Šebrlemu odpustila, ale zdá se, že už nenechá jen tak něco náhodě. Manžela hlídá, jak jen se dá, a Šebrle už zdaleka nemá takovou svobodu, na kterou byl zvyklý. Nedávno si vyrazil tradičně do Španělska na golfové soustředění, kam dojíždí pravidelně každý rok ve stejnou dobu. A zatím vždy tam jezdil sám, protože jeho manželku golf moc nebral.

Vydrží to?

Ale zdá se, že situace se otočila a Eva svého muže velmi ráda na golfové soustředění doprovodila.Najednou jí to nedělalo vůbec žádný problém. Je jasné, že chce mít svého muže na očích, zvlášť po takovém incidentu. Šebrle je ale zvyklý na jistou míru svobody a věčný dohled ho časem přestane bavit. Jak dlouho vydrží žít klidný rodinný život? Časem ho Eva může svou starostlivostí a dohledem začít pěkně dusit a Šebrle bude mít tendence to zkusit zase jinde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden