Můj čas na kafíčko

Roman Skamene se pustil naivně do podnikání a krutě na to doplatil!

Můj čas na kafíčko

„Byl jsem divoký, asi proto se ze mě stal herec. Vlastně celý život jsem byl trochu grázl.“

Svoji největší slávu zažil Roman Skamene (66) v dětství, kdy mu chodily stovky dopisů denně od fanoušků. Neztratil se ani v dospělosti, ale udělal osudovou chybu, když rozjel vlastní restauraci. Byla to drsná zkušenost.

Herec Roman Skamene (66) přiznal, že byl dost divokým dítětem. Právě tenhle typ povahy ho dovedl až k herectví. Narodil se v Plané u Mariánských Lázní. Otec pracoval jako lesník, maminka byla prodavačkou.

První průšvih, kvůli kterému ho nevzali do Pionýra, měl už na základní škole. Dostal poznámku do žákovské knížky, že kouřil na záchodě. Od otce tehdy dostal pořádnou protikuřáckou lekci. „Zapálil mi cigaretu a donutil mě ji šlukovat,“ popisoval Roman.

„Udělalo se mi špatně, začal jsem zelenat. Otec vyhodil to cigáro z okna a poslal mě hrát si ven. Oběhl jsem dům, ta cigareta tam ještě ležela, tak jsem ji dokouřil. A táta mě viděl z okna. Takže hrozný průšvih. Tehdy mi

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden