Moje šťastná hvězda

Roman Vojtek a Petra Vraspírová: Nejsou připraveni na svatbu

Den zpečetění jejich lásky se blíží, ale oni pořád odmítají poskytovat jakékoli informace. Herec Roman Vojtek (47) a jeho snoubenka Petra Vraspírová (32) neustále dělají tajemné. O své svatbě téměř vůbec nemluví, a když se jich na někdo zeptá, ani nedokážou smysluplně odpovědět. Pro hodně lidí je to zarážející a nerozumějí, proč kolem své svatby dělají takové drahoty.

Dělají si legraci?

Každou otázku či připomínku, které se týkají jejich svatby, se manželé snaží odehnat nějakým vtipem.Naposledy Vojtek pronesl, že na svatbu plánuje pozvat až 1500 lidí, a poté se tomu začal velmi hlasitě smát. Spousta lidí to nepochopila, ale pro něj bylo podstatně, že nevypustil ven žádné informace. Jeho snoubenka ho v tom jen podporuje a sem tam také vypustí nějaký nesmyslný žert.

Chtějí mít všechno zadarmo

Není tajemstvím, že Roman i Petra by nejradši ušetřili na všem, co se dá. Proto se spekuluje, že by mnoho věcí a svatbu chtěli mít zdarma. Pro obyčejné lidi je to téměř nemožné, ale pro Romana nikoli. Stačí mu udělat někomu pár dobrých reklam, a potřebné věci na svatbu dostane gratis..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden