Můj kousek štěstí

Roman Vojtek hořce lituje!

Účastí v soutěži Tvoje tvář má známý hlas si herec pěkně naběhl! Tenhle okamžik by Roman Vojtek (44) ze své kariéry nejraději okamžitě vymazal. Ztvárnil tam zpěvačku Shakiru (39). S dlouhými rozvrkočenými blond loknami a ladnými sexy pohyby.

Už jen při té představě se člověk musí zasmát a chce to vidět na vlastní oči. Ano, diváci se možná u obrazovek královlsky pobavili, ale Vojtek to vidí jako velkou tržnou ránu jeho kariéry. Prý z něho udělali transvestitu a ponížili jeho mužnost.

„Na účast v soutěži Vojtek kývnul docela s nadšením, ale když se dozvěděl, že se má převléct za svůdnou ženskou, zrovna štěstím neskákal,“ sdělil člověk z televize. Podle jeho slov by mohl rovnou vyrazit na travestishow.

Podle našeho názoru si ale Vojtek dělá zbytečné vrásky. Vždyť je to herec, profesionál a jeho ego by mělo umět něco skousnout. Neměl by se bát udělat si ze sebe legraci. Je spoustu osobností, které dostaly podobnou roli, ať už v televizi nebo třeba jen v divadle a nijak to jejich kariéře neuškodilo.

Vzpomeňte si třeba jen na scénky z Televarieté, kdy například Oldřich Kaiser (61) ze sebe udělal klíště nebo mimino s dudlíkem. Vojtkovi nezbývá, než tuhle zkušenost hodit za hlavu a pro příště si dát pozor, jakému zábavnímu pořadu se upíše.

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden