Moje šťastná hvězda

Roman Vojtek: Musel začít víc pracovat

Herečka Petra Vraspírová (31) chystá s hercem Romanem Vojtkem (47) svatbu. A ta přece jen něco stojí. I proto musel herec zřejmě kývnout na nabídku na natáčení seriálu.

Chce pořádnou veselku

Dlouho ho totiž na televizních obrazovkách nebylo vidět. Tedy pokud nepočítáme reklamy. Filmy i seriály jako by se mu vyhýbaly. Anebo je možná sám odmítal. A až nyní, kdy běží seriál Linka, je zase vidět. Zřejmě ho k tomu vedly finanční důvody, čeká ho svatba, svatební cesta a možná další potomci. Každopádně fanynky, které ho neodepsaly po jeho soukromých záležitostech, zase zaplesaly.

Další svatba hodně stojí

Přece jen herec patří mezi fešáky. Každopádně herec před rokem Petru požádal o ruku a letos v létě chystají svatbu. A jelikož v případě Petry jde o první sňatek, chce ho podle kamarádů a přátel, se vším všudy. Pochybnosti o tom, zda je ten pravý, zřejmě nemá. A asi se nebojí, že jí Roman udělá to samé, co své přechozí manželce.

Od té odešel, když byla těhotná. Snad to byl v podání Romana výjimečný krok, po který měl své důvody. A svou novou partnerku, o 16 let mladší, zahrne jen nekonečnou láskou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden