Můj kousek štěstí

Roman Vojtek: Nečekané změny

Láska s mladičkou kolegyní Petrou Vraspínovou (29) mění Romana Vojtka (45) k nepoznání. Zatímco předtím byl téměř usedlým tátou o drodiny, teď je z něho bláznivý puberťák. Dřív trávil veškerý čas hlavně s dcerou Editkou (6) a Benediktem (2).

Po boku přítelkyně Petry, za kterou vyměnil svou manželku a matku svých dětí, Terezu (46), jakoby mu narostla křídla a chtěl si užívat, co to dá. Dětem je stce pořád svědomitým tátou, ale jakmile se ratolestem ztratí z dohledu, na řadu přijdou divoké barové dýchánky, které se protahují dlouho do rána.

"Roman je teď výborný večírkový parťák, na oslavě našeho kamaráda s námi vydržel v baru až do rána," pochvaloval si jeden mladý začínající herec, který před nedávnem oslavil osmnáctiny. Sociální síť pak Vojtek plní bláznivými selfie se svými známými a kolegy.

A chytají ho i nespoutané cestovatelské choutky. Naposledy se svou láskou vyrazil na romantickou dovolenu do Barcelony, kde opět nedali ránu bez selfie tyče a všechno šlo rovnou na Facebook. Chápeme, že vedle své přítelkyně Vojtek omládl, ale že by se vrátil rovnou do věku teenagerů?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden