Můj čas na kafíčko

Románek Hybnerové s kolouškem z divadla?

Můj čas na kafíčko

Čeká sympatickou herečku Vandu Hybnerovou jen další zklamání, nebo konečně vášnivá láska?

Herečka Vanda Hybnerová (55) má tajit románek s mladičkým hercem z divadla. Je prý šťastná, ale nepotřebuje se tím chlubit na veřejnosti. Jak dlouho jim láska vydrží?

Už několik let je herečka Vanda Hybnerová (55) pravidelně na televizních obrazovkách. Hraje nejenom v nekonečné Ulici, ale také v seriálu ZOO.

Konečně šťastná?

V milostném životě to ale dlouho tak slavné nebylo. Delší čas byla bez lásky a vinila z toho sama sebe. „Tím, jakej jsem zvláštní buldozer, od sebe každýho odeženu,“ nešetřila sebekritikou. To se ale mělo v posledních týdnech změnit.

Náš informátor, který si nepřeje být jmenován, tvrdí, že si herečka potají užívá s mladičkým kolegou z jednoho z menších

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden