Moje šťastná hvězda

Románek v zákulisí?

HANA HOLIŠOVÁ (40) a JIŘÍ HÁNA (43) jsou hvězdami nekonečné Ulice. Jako pár jsou velice oblíbení, a dokonce to vypadá, že svoji lásku z placu přenesli i do soukromého života.

Tráví spolu v poslední době až moc času. Jedna z nejkrásnějších českých hereček Hana Holišová (40) a sympaťák Jiří Hána (43) hrají v seriálu Ulice zamilovaný pár.

A to tak přesvědčivě, až se začalo spekulovat, zdali spolu něco nemají i mimo kamery. Oba samozřejmě zarytě mlčí. Je ale nad slunce jasné, že k sobě chovají velmi vřelé sympatie.

Víc než kolegové?

Hána byl až donedávna šťastně zadaný. S partnerkou, zpěvačkou Radkou Fišarovou (42), má syna Oskara (8). Ještě před rokem tvrdil, jak moc je ve vztahu spokojený.

V té době ale už nějaký ten pátek pár netvořili. Všechno se jim podařilo dokonale ututlat. „Soukromí nikdy neřeším přes média,“ řekl k tomu herec. To jeho partnerka byla sdílnější.

„To je život, prostě to někdy nevyjde tak, jak bychom všichni chtěli,“ přiznala smutně. Co ale mohlo dokonalý vztah tak najednou narušit? Že by za tím stál někdo třetí?

Hána se nikdy netajil tím, že se mu opačné pohlaví velice líbí. A nyní, když je hvězdou Ulice a Specialistů, je doslova v obležení fanynek.

Vypadá to ale, že má oči jenom pro jednu. Už tehdy se svěřil, že ho většinou okouzlí ženy, které mají něco v hlavě. A nebudeme si nic nalhávat, taková je přesně Holišová. A k tomu všemu je ještě krásná.

Na muže moc štěstí neměla

A i Hanka má být představitelem zubaře Patrika okouzlená. Že by to byl konečně ten pravý? Herečka by si to určitě zasloužila. V minulosti jí totiž ani jeden vztah nevyšel.

Chodila se seriálovým kolegou Václavem Liškou (39), posledním oficiálním přítelem byl zase mladší muzikálový zpěvák Tomáš Smička (33). Uvidíme, zda se nakonec přiznají, nebo se budou skrývat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden