Moje šťastná hvězda

Romantická žádost o ruku?

Moje šťastná hvězda

Mnoho lidí se shoduje na tom, že takhle spokojenou Veroniku Žilkovou už dlouho nevidělo. Stalo se v jejím životě něco, díky čemu úplně září?

Romantická dovolená dokáže s člověkem divy. Možná během ní Veronika Žilková (62) i zapomněla, že se znovu vdávat nechce. Nechala si od Josefa Holomáče (63) nasadit zásnubní prstýnek?

Herečka ze seriálu ZOO Veronika Žilková (62) se před několika týdny vrátila ze společné do­volené s hudebníkem Josefem Holomáčem (63). Od té doby působí jako vyměněná, sálá z ní pozitivní energie a na každého se jen usmívá. Není tak divu, že se snaží její pří­znivci přijít na to, co tak příjemného v je­jím životě nastalo, že se proměnila.

Vše je zalité sluncem

Spekuluje se o tom, že jí hudeb­ník na dovolené na ostrově Fuerteventura požádal o ruku a ona souhlasila. Proč by to moh­la být skutečně pravda a ne jen výmysl?

Začátek letošního roku přinesl v životě Veroniky Žilko­vé mnoho pozitivních změn. Herečka o Josefovi Holomáčo­vi přestala říkat, že je jen jejím kamarádem, ale povýšil na stan­dardního partnera. Znenadání je z hudebníka úplně vedle a mluví o něm, jako

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden