Můj čas na kafíčko

Romantickou lásku znal Karel Gott už od patnácti, tu fyzickou až kolem dvacítky!

Můj čas na kafíčko

Musel se rychle rozhodnout, jestli chce být zpěvákem nebo elektrikářem!

Patří k opravdovým legendám české kultury. A na vrchol se Karel Gott (†80) vypracoval vlastní pílí, i přes nesnadné začátky. Jeho velkou inspirací byly vždy ženy a dívky!

Nejslavnější český zpěvák populární hudby Karel Gott (†80) se narodil krátce před začátkem druhé světové války v Plzni. Ta také tvrdě zasáhla do jeho života. Při bombardování v roce 1943 došlo ke zkáze nemocnice, kde přišel na svět. Americké bomby o dva roky později pak zničily i jeho domov. Také kvůli tomuto smutnému faktu se rodina nakonec přestěhovala do Prahy.

Útěk na sever s kamarádem

Bylo to v době, kdy Karel začal chodit do čtvrté třídy obecné školy. Pražští kluci dosud vzorného žáka „zkazili“. Nejvíc mu v paměti utkvěl jeden spolužák jménem Olda, se kterým pak dokonce

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden