Můj čas na kafíčko

Romantický idol žen hraje radši padouchy

Můj čas na kafíčko

Nesmělý úsměv, rozčepýřená kštice a chytré, vtipné poznámky. Je tohle to, co tvoří filmový idol žen? Podíváme-li se blíž na britského herce Hugha Granta (61), zjistíme, že nejspíš ano.

U filmových hvězd nebýváme vždy zvyklí na to, že kromě charismatu a krásy disponují také brilantním mozkem a pronikavou inteligencí. Král romantických komedií Hugh Grant je ovšem přesně ten typ. Učil se tak dobře, že to nakonec dotáhl až k červenému diplomu na prestižní Oxfordské univerzitě.

Na studia si ovšem musel přivydělávat, a tak dal na rady známých a zkusil to u filmu. Otce, který film odsuzoval jako zkreslování skutečnosti, tím sice nepotěšil, ale i menší roličky v televizi kýžený výdělek přinášely.

Romantický milovník

Na přelomu 80. a 90. let plynule přeskočil od slávy televizní ke slávě filmové. Šílenství zamilovaných fanynek rozpoutala

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden