Moje šťastná hvězda

Ross ze seriálu "Přátelé" se nevyrovnal se slávou

Uzavřel se do sebe

Už za pár měsíců oslaví herec DAVID SCHWIMMER (49) životní jubileum, a tak se rozhodl zhodnotit dosavadní kariéru a prozradit tajemství ze svých začátků, které všechny dost překvapilo.

Přestože kultovní seriál Přátelé dodnes milují lidé po celém světě a herci nejenže vydělal milióny, ale nastartoval mu skvělou kariéru, on na něj nemá úplně nejlepší vzpomínky. Dokud nepřišla velká sláva, byl prý velmi společenský, rád chodil ven a pozoroval lidi, rád se seznamoval. Jenže tohle po odvysílání první série slavného seriálu už nebylo možné. Jeho hvězda vylétla nahoru do nebes a on se nemohl sám po ulici už téměř ani pohybovat. V té době se hodně uzavřel do sebe. „Stal se ze mě úplně jiný člověk,“ vzpomíná na dobu největší slávy seriálový Ross s tím, že zatímco ostatní kolegové dokázali čerstvě nabytou popularitu ve velkém zužitkovat, jeho spíše ničila a dalším pracovním možnostem a nabídkám se vědomě vyhýbal.

Z nejhoršího je venku

Dostal se do situace, kdy se začal obávat, že jeho herecká kariéra končí. „Lidi mě rozčilovali, snažil jsem se před nimi schovávat, vyhýbat se jim,“ přiznává po letech a dodává, že takhle svou práci zkrátka dělat nemohl. Trvalo dlouhé roky, než se se slávou smířil a pozornost ostatních mu přestala být nepříjemná. Někteří jeho kolegové ale tvrdí, že je dodnes těžké se s ním sejít a právě on také odmítal všechny nabídky na pokračování Přátel. Poslední díly se odvysílaly v roce 2004 a jen v Ame rice přilákaly pozornost 52 milionů diváků. Ani to ho ale nepřesvědčilo a s dalším natáčením už nesouhlasil. Chvíli se věnoval režii a dabingu. Nabídky přicházely, ale on nekývl jen tak na něco.

S Jennifer Anistonovou v seriálu Přátelé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden