Moje šťastná hvězda

Rozbili oba své rodiny?

Zpráva o tom, že NELA BOUDOVÁ (53) a JAN TUNA (48) tvoří pár, mnohé překvapila. Vypadá to ale, že jejich vztah není tak čerstvý, jak se zdá. Navíc prý vznikl za dramatických okolností.


Na Nele Boudové (53), která se v roce 2019 rozvedla s kamarádem Alexanderem (48) po pár měsících manželství, je vidět, že je po boku Jana Tuny (48) konečně šťastná.


Jediné, co tak trochu kazí dojem z jejich vztahu, je fakt, že měl vzniknout ještě v době, kdy byla herečka vdaná a moderátor ženatý. Tuna se navíc stále ještě nerozvedl, s manželkou Ladou ale žijí odděleně. Nyní je tak jasné, proč kolem svého vztahu mlžili.


Herečka kvůli nové lásce spálila všechny mosty.

Nevěra krátce po svatbě?

Herečka se toužila vdát do padesáti let. Možná ale na svém přání lpěla víc než na samotném vztahu s Alexanderem, který ji nakonec před onou padesátkou k oltáři skutečně dovedl. Svatba to byla romantická a odehrála se na ostrově Fuerteventura.

„Děkuji životu za skvělého muže,“ tetelila se blahem. S manželem si pak osvojili holčičku Sašu z dětského domova a zdálo se, že se herečka dočká šťastného konce. Jenže ani ne rok od svatby jí manželství  začalo být tak trochu na obtíž.

Spěchala na rozvod a pálila za sebou mosty. Není divu, její srdce prý zahořelo pro jiného muže. Tím, kvůli kterému neváhala herečka rozvrátit vlastní rodinu, měl být právě Tuna.

I on měl ale máslo na hlavě. V době, kdy se údajně začal s Bodovou scházet, byl ženatý s Ladou, s níž  vychovával děti Tadeáše (15), Johanku (12)Štěpánku (13).

Svůj vztah už nechtěli dál tajit.

Skrývání je už nebavilo

Od chvíle, kdy se partneři přiznali, že jsou spolu, plní sociální sítě zamilovanými fotografiemi. Zdá se, že skrývání už nemohli vydržet a šli proto s pravdou ven. Seznámit se totiž měli už před více než dvěma lety, a jestli se celou dobu tajně scházeli, není divu, že už toho měli po krk.

Jak snášela pohledná Lada zradu muže, se Tuna nepochlubil, v každém případě jsou před rozvodem a žijí odděleně.  Může jim ale vyjít vztah, který je postavený na dvou zničených rodinách?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden