Můj kousek štěstí

Rozchod Kloubkové s Kunešem jako jediné východisko?

Teď, nebo nikdy!

Doufala, že si ji partner vezme. To se zatím nestalo. Nyní se povídá, že moderátorka sbírá odvahu k zásadnímu životnímu kroku. Jejímu tanečníkovi se to asi líbit nebude.

Několikrát to vypadalo, že si krásnou moderátorku její partner Václav Kuneš (49) vezme a splní jí tak velký sen. Vždy z toho ale sešlo. Kristina Kloubková (47) se podle mnoha informací už delší dobu trápí.

Navíc není žádným tajemstvím, že na tom moderátorka před časem nebyla dobře psychicky, hroutila se, dokonce myslela na sebevraždu. Teprve loni ukončila léčbu u psychiatra, brala také antidepresiva.

Pokud se tedy vedle Kuneše necítí ani dnes komfortně, nemá asi smysl riskovat další problémy. Rozchod by mohl být lepším řešením, což možná sama tuší.

Má to smysl?

Je ovšem možné, že si blondýnka říká, že začínat pár let před padesátkou nový vztah s nějakým novým mužem, by bylo až zbytečně složité. Třeba má i pravdu. Jenže zůstávat ve vztahu, kde stále jen vzduchem létají sliby, ale skutky žádné, to také nedává smysl.

Navíc Kloubková vypadá stále bezvadně, určitě by neměla problém najít si jiného partnera. O sympatické moderátorce se navíc mluví jako o ženě, která není náročná. Stačí jí „jen“ porozumění, láska a souznění se svou drahou polovičkou.

Opravdu spokojená?

Podle mnohých by si tak měla co nejdřív položit otázku, zda to všechno má s Kunešem, a pokud ne, tak se podle toho zařídit. Kuneš se sice před časem, možná pod tlakem, vyjádřil, že si svou dlouholetou partnerku vezme dřív, než jí bude padesát, otázka ale je, jestli to vůbec myslel vážně, neboť je o něm známo, že si o svatbách myslí své.

„Moc si na něco takového nepotrpím,“ říká. Těžko říci, zda ho kráska do chomoutu vůbec někdy dostane. Přece jen, pokud by si ji skutečně chtěl vzít, tak by svůj krok tak moc neodkládal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden