Moje šťastná hvězda

Rozchod krátce po svatbě?

Myslela si, že svatbou svůj vztah zachrání. Místo toho se potápí rychleji než kdy dřív. TATIANA VILHELMOVÁ (41) se hroutí. Manžel se ani po svatbě své údajné milenky nevzdal.

Už před svatbou se spekulovalo o tom, že si manžel Tatiany Vilhelmové (41) Vojta Dyk (34) našel milenku a že se kvůli ní málem rozešli. Nyní se kolečko domněnek a dohadů roztočilo znovu. Jejich vztah se podle přátel otřásá v základech a může za to prý zejména herečka.

Na dítě má času dost

Zatímco Tatianě už je přes čtyřicet, Dykovy je pouhých třicet čtyři. Ona by si ráda ještě stihla pořídit miminko, on zatím o tom nechce ani slyšet. Myslí si, že má stále času dost. Jenže jeho manželka už zase tolik času nemá.

Krátí se jí každým měsícem, a tak začíná propadat panice. Na svého manžela údajně tlačí s tím, že je načase založit opravdovou rodinu, on ovšem stále váhá. Podle jeho blízkého kamaráda si totiž není jistý, že chce s Vilhelmovou zůstat navždycky. Už teď podle všeho začíná pochybovat o tom, že svatba byla ten správný krok.

Nechce, aby se bavil s jinými

Jako by si prý herečka myslela, že ho má jistého, a dovoluje si tak k němu víc než dřív. Kamarádky tvrdí, že umí být tak panovačná, že i relativně klidný Vojta Dyk se kvůli ní umí rozčílit do nepříčetnosti.

Nemá rád, když mu někdo radí, co má dělat, a Vilhelmová to údajně dělá skoro pořád. Také mu zakázala bavit se s jinými ženami, údajně proto, že je ženatý, a tudíž na to nemá právo. Avšak kdykoli se spolu ocitnou ve společnosti, společně se spolu příliš nebaví, avšak kdykoli Dyk začne konverzovat s jinou ženou, ihned je oheň na střeše a Tatiana je prý schopná ztropit mu scénu i na veřejnosti.

Tohle ale moc dobře věděl už před svatbou a kvůli tomu si údajně také našel milenku. Ta byla, podle jeho blízkého kamaráda, přesným opakem Tatiany. Nerozkazovala mu, naopak ho nechala, aby všechno bylo podle něj.

Pomstila se?

Pak ale podle všeho, a žádný z jeho kamarádů neví proč, jejich vztah ze dne na den ukončil. Nejspíš proto, domnívají se kolegové a přátelé, že mu Vilhelmová dala ultimátum, a aby v očích veřejnosti nevypadal jako ten, co herečku podvádí a je ten špatný, přistoupil na to a Vilhelmovou si vzal.

Leč krátce po svatbě se prý k milence zase vrátil, a to proto, že se do ní podle všeho zamiloval. Když se to Tatiana dozvěděl, ihned se, jak tvrdí kamarádky, rozhodla, že se mu pomstí a také si někoho najde.

Není radno se s ní zaplést

Místo toho se ale zatím jenom tváří, že se nic neděje. Nic jiného jí také nezbývá, je příliš hrdá na to, aby si přiznala, že svatba nebyl krok správným směrem. Takto slepovat vztah nevede k ničemu dobrému.

Zná to moc dobře z prvního manželství s Pavlem Čechákem (44). Sama si to nyní uvědomuje, avšak své chování vůči manželovi ani vůči svému okolí hned tak nezmění. Myslí si, že chyby dělají ostatní, ne ona.

A pokud se potvrdí, že si Dyk našel milenku, bude ona dotyčná žena hořce litovat, že se kdy se zpěvákem zapletla. S Tatianou si totiž není radno zahrávat. O to, co chce, dokáže bojovat do posledního dechu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden