Můj kousek štěstí

Rozchod na Prvního máje? Fakt hustý!

Seznámili se před sedmi lety v baru, zamilovali se do sebe a stali se rodiči dvou synů. Čekalo se, kdy oznámí svatbu, ale stal se opak. Zjistili, že už spolu nedokážou žít. 

Zní to jako špatný vtip. Ve svátek lásky, kdy se lidé líbají pod rozkvetlou třeští a hlavou jim běží Máchovy verše: Byl pozdní večer – první máj, oznámila Monika Absolonová rozchod s Tomášem Hornou (40).

Je nesmírně smutné, pokud se rozcházejí rodiče malých dětí, protože právě pro děti je klidný rodinný život to nejdůležitější a jeho krach je těžce poznamená.

Dokonce i když se dospělí pokoušejí rozejít se co nejrozumněji a nejdůstojněji – a přiznejme si, že to nebývá časté – i tak dětem připraví trauma, někdy až celoživotní. A zpěvačka s bývalým hokejistou vychovávají Tadeáše (5) a Matouše (2).

Zavřeni doma

Tohle nikdo nečekal! Fanoušci se těšili, že muzikálová královna a sportovec oznámí, že chystají svatbu, kterou by si synové jistě přáli. Místo toho přišla studená sprcha. „Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život,“ konstatuje Monika. O důvodech odmítá mluvit, ale nebude těžké si je domyslet.

Jedním z viníků bude bezpochyby koronavirová pandemie a z ní plynoucí ponorková nemoc. Zavřeni doma se dvěma malými dětmi – tak vypadal uplynulý rok Moniky a Tomáše. „Kluci zlobí jako blázen,“ stěžovala si nedávno unavená blondýnka.

Už spolu nebydlí

Hokejista z domova odešel před několika týdny, v den, kdy Monika zveřejnila rozchod, už u ní nebydlel. Monika a Tomáš se seznámili před sedmi lety v baru Kozička, ona byla rozvedená, on se kvůli ní rozvedl, což nebývá dobrý start pro nadcházející vztah.

Navíc Monika má extrémně špatný vztah s otcem, který matku surově bil, za zády mu říká psychopat. V dětství jí chyběl správný vzor rodinného života. Kromě toho není vyloučeno, že si Tomáš připadal, že žije v Moničině stínu, její úspěšná kariéra připomíná rozjetý vlak.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden