Moje šťastná hvězda

Rozchod na spadnutí?

Mnozí příznivci herečky ze seriálu Ulice Ljuby Krbové (65) vědí, co je její největší vášní. Krbová miluje fotografování a nejraději za ním jezdí do vzdálenějších koutů svě­ta.

Ačkoli s ní ale její koníček dlouhé roky sdílel i manžel, spi­sovatel, Ondřej Neff (78), nejspíš už tom tak není. Herečka se totiž na konci uplynulého roku vypra­vila do Japonska a manžel tam s ní nebyl. A dokonce se povídá, že chce cestovat už jen bez něj!

Herečka moc ráda cestuje a fotografuje.

Přestali si rozumět?

Možná to má něco společného s krizi, o které se v jejich případě už nějakou dobu mluví. Herečka se dokonce znovu pomalu vrací do děje v Ulici, kde přitom byla její role ještě nedávno upozadě­na.

Sice se může zdát, že herečka chce jednoduše cestovat sama, protože nechce být na nikom závislá, jenže podle našich infor­mací to tak často není a bere s sebou svou kamarádku.

Možná ale po všech těch společných letech Krbové a Neffo­vi vyhovuje, když si od sebe občas odpoči­nou. Navíc mají dva star­ší psy, o které se někdo musí starat. Klidně je tak možné, že právě pro­to necestují spolu a krize jsou jen oškli­vé pomlu­vy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden