Moje šťastná hvězda
Rozchod Pagáčové s manželem! Jak to bude s dcerou?
Rozchod Pagáčové s manželem! Jak to bude s dcerou?

Několik měsíců manželské krize vyústilo v rozchod Patricie Pagáčové (35) a dramaturga Tibora Pagáče (32). Bude všechno v klidu? Hlavně jde o dceru!

Jejich manželství vypadalo jako idylka. Pod povrchem však doutnaly problémy, které nakonec znamenaly rozchod krásného páru. Tibor Pagáč (32) se podle našeho zdroje, který má blízko ke světu showbyznysu, od hvězdy seriálu Jedna rodina odstěhoval.

„Nevyšlo nám to. Odcházíme od sebe bez nenávisti,“ potvrdil dramaturg v jednom rozhovoru. Během šesti let vztahu mu Patricie Pagáčová (35) porodila dceru Bibianu (2). Ale ani péče o milovanou dceru je nedokázala udržet pohromadě, což byl pro mnoho lidí obrovský šok. Platili totiž za ideální pár.

Zdálo se, že prožívají parádní vztah. Opak je pravda.

Jaký byl pravý důvod rozchodu?

Rozvodové papíry prý ještě podány nebyly, stane se to však zřejmě velmi brzy. Podle několika na sobě nezávislých informací není naděje, že by se k sobě manželé vrátili. Podle všeho byly vykopány příliš hluboké příkopy, které už nelze zasypat.

Důvodů prý může být několik. Jedna verze hovoří o tom, že herečka už nechce další děti, zatímco její manžel si druhého potomka moc přál. Těžko říct, kde je pravda. Ale asi to mezi nimi skřípalo už delší dobu. Stačí vzpomenout na uslzenou tvář Pagáčové, kterou nedávno sdílela na sociální síti.

Už před nějakou dobou tedy bylo naprosto evidentní, že krásná herečka prostě není ve své kůži a že se dějí nějaké nepěkné věci. Teď je tedy konečně jasno.

Spory o dceru? To asi nehrozí

Manželé se v těžkých časech naštěstí shodují, že prioritní pro oba bude péče o jejich dceru. V jejich případě se tedy asi nedá předpokládat, že by došlo k nějakým vleklým soudním sporům o to, kdo ji bude mít v péči. I někteří jejich kolegové se shodují, že se určitě dokážou domluvit.

Na druhou stranu je otázka, co by se dělo, kdyby holčička docházela k tatínkovi, který by zanedlouho mohl začít žít s jinou ženou. Snad Pagáčová zůstane nad věcí i v takovém případě. Nakonec, asi ani ona nebude mít o nápadníky nouzi, vypadá totiž fantasticky.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz