Moje šťastná hvězda

Rozchod po sedmi letech

Poslední rok byl pro Věru Martinovou (61) peklo. Přišla o několik svých blízkých, a když se ze ztráty trochu oklepala, přišel nečekaný rozchod! S léčitelem Květoslavem (55) prožila sedm let života. Jenže právě ten sedmý byl krizový. Rozešli se sice už v dubnu, smutnou novinku však pustila do světa až nyní.


Pomohl jí z problémů


Před mnoha lety bojovala slavná country zpěvačka s rakovinou prsu. Poté, co zákeřnou nemoc úspěšně porazila, ale přišly na řadu další potíže. Tehdy se u ní projevil únavový syndrom, kvůli kterému nemohla dorazit ani na svatbu svého syna.


„Souvisí to s EB virem, který se u mě projevil, když jsem prodělala mononukleózu. Ta potvora se mě stále drží,“ posteskla si tehdy. Po boku svého nového partnera se však dala jako zázrakem zase dohromady a štěstí z ní jenom sálalo.


Velké lásce je už ale nyní bohužel konec. „Život mě naučil, že pomocnou ruku najdu hlavně na konci své paže. A možná se ještě někdo v mém životě objeví,“ doufá zpěvačka. Po všech těch útrapách by si to jistě zasloužila.


Smrt rodičů ji pořádně zasáhla


V lednu totiž Martinová svěřila, že v průběhu pouhých dvou měsíců přišla kvůli koronaviru nejen o bratrance, sestřenici, tetu, ale i o oba rodiče. „Je to strašná nálož,“ sdělila se slzami v očích. Snad se brzy zase dokáže odrazit ode dna.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden