Můj kousek štěstí

Rozchod s krásnou přítelkyní?

Podezřelé chování

Ještě nedávno Robert Urban (36) mluvil o tom, že by rád ve svém osobním životě udělal další důležitý krok, ten se ale zřejmě nekoná a konat ani nebude.

Dlouholetý vztah herce Robert Urbana (36) s tanečnicí Andreou Kheilovou (28) možná měl namířeno expres rovnou do manželství, nyní se však spíše zdá, že ve vzduchu visí slovo rozchod.

Vylekal ji?

„Nebráním se ničemu, přece jenom už je mi pětatřicet a už cítím, že je možná na čase, udělat nějaký další krok,“ odpovídal herec ze seriálu ZOO diplomaticky ještě začátkem roku. A pomalu se zdálo, že už v kapse nosí zásnubní prsten a tajně pokukuje po dětské výbavičce.

Nikdo by se nedivil, s bývalou reprezentantkou v moderní gymnastice žije už přes čtyři roky a ještě donedávna to vypadalo, že jim všechno klape. V seriálu navíc Robert hraje tátu od dvou malých dětí, mohlo se tedy stát, že ho role inspirovala k životnímu kroku – stát se taťkou.

S krásnou Andreou se před více než čtyřmi lety poznali a hned spolu začali žít. Byla to chyba?

Otázkou ale je, zda stejně „namotivovaná“ je i Urbanova partnerka. Jako profesionální tanečnice si jistě hlídá figuru, nehledě na to, že je téměř o osm let mladší než Urban.

Na mateřství se tedy zdaleka nemusí cítit a partnerovy řeči o „dalším kroku“ ji mohly tak akorát vyděsit. Tomu, že ve vztahu není něco v pořádku, nasvědčuje i fakt, že se už dlouho nepochlubili žádným společným snímkem.

Každý sám

Urban se často chlubí fotografiemi v obležení krásných kolegyň ze seriálu ZOO, s nimiž si zjevně skvěle rozumí. Jako třeba s Michaelou Petřekovou (24). A jeho přítelkyně?

Ta mezitím posílá pozdravy z různých koutů Evropy. S kým cestuje? Robert, který stále natáčí seriál, to zjevně nebude. Tvoří ti dva ještě vůbec pár?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden