Můj čas na kafíčko

Rozchod Yvese Réniera s Goldie Hawn ho bolel tak, že skoncoval s komisařem Moulinem!

Můj čas na kafíčko

Snažili se dlouho svůj vztah utajovat, ale manžel Goldie na něj stejně přišel!

Herce Yvese Réniera (78) léta obdivují ženy z celé Evropy jako sympatického komisaře Moulina. Možná netušíte, že jeho největší láskou byla americká herečka Goldie Hawn (74).  

Kdyby se vás někdo zeptal, jaké je Yves Rénier národnosti, většina by asi automaticky odpověděla, že se jedná o Francouze. Přitom se narodil ve švýcarské Ženevě francouzskému otci a anglické matce.

Co se týká místa jeho narození, rodina se tam přestěhovala kvůli bezpečí v době druhé světové války. Po jejím skončení se přestěhovali do Paříže, do města, které pak v roli komisaře Moulina chránil před zločinci.

Modelka a chudý herec

Hercem původně být nechtěl, jeho snem bylo stát se pilotem. Když ale doprovázel kamaráda na herecké kurzy, zjistilo se, že má velký talent a tak bylo o jeho budoucnosti rozhodnuto. Yvesova kariéra ale rozhodně nezačala snadno. Neměl moc práce a místo toho se dal na toulání po světě.

Procestoval řadu asijských zemí a později přiznal, že přitom bral drogy. Potom to zkoušel za oceánem, v Americe. Ani tam se mu nepodařilo prorazit, ale v roce 1973 přišla změna k lepšímu alespoň v jeho osobním životě. Dal se dohromady s úspěšnou modelkou Virginií, vzali se a měli dceru.

Vztah krásné a zabezpečené hvězdy přehlídkových mol a chudého herce, který měl hluboko do kapsy, se ale brzy

Zbývá vám 64% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden