Můj kousek štěstí

Rozchod z ní opět udělal sexbombu

Jeden by řekl: „Chudák holka, ta má ale trápení, co si teď počne, jak ji to poznamená? Bolavá duše se projeví navenek, to je marný...“ Jenomže nedávno rozchodem zasažená zpěvačka Monika Absolonová (44) se všem zavedeným schématům vymyká.

Jen několik týdnů po dosti dramatickém odchodu otce jejích dvou synů, Tomáše Horny (40) se objevila ve společnosti nejen lehčí o nadbytečná kila, ale se širokým úsměvem duševně vyrovnané ženy, která jako by omládla o deset let. Přátelé nevycházejí z údivu, jen s krčením ramen konstatují, že v tomto případě již slova soucitu a útěchy jaksi pozbývají smyslu, střídají je výkřiky obdivu.

Muzikálová královna si ovšem své vytrpěla, to je jisté. Její rázné rozhodnutí poslat pryč muže, který ji zklamal a na kterého se dozvěděla věci, s nimiž se zřejmě nelze vyrovnat, ale viditelně posílilo její sebevědomí. A to je podstatné.

Nad letitým vztahem zlomila hůl, došlo jí, že nemůže žít s člověkem, kterého si přestala vážit a... zlomila si nohu! Na akt duše symbolicky reagovalo tělo.

Někdy nám dá život velmi rázně najevo, o co v něm jde především. Zdraví na prvním místě, to je jisté. Absolonová je především matkou Tadeáše (5) a Matouše (2) a musí pro ně zůstat fit. Došlo jí to v míře vrchovaté. A je krásnější než dřív. Řeklo by se: ukázková terapie rozchodem...

Jenomže o časech zalitých sluncem je stále předčasné hovořit, duše ženy je křehká a není vyloučené, že smutek bude mít snahu opět se drát na povrch. A to bude chtít utěšitele. V tomto ohledu jí hraje do karet, že umělci už mohou vylézt ze svých karantén na jeviště a noha úspěšně srostla. A pomalu jistě i ta jizva na duši...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden