Můj čas na kafíčko

Rozdělí je další krutá nevěra?

Hvězda seriálu Ulice, Linda Rybová (43), má trable. Bojí se, jak teď bude dál žít. Zdá se, že se jí rozpadá všechno, co si vybudovala a měla ráda. Jak to s ní dopadne? Zůstane bez manžela i bez peněz?

Měla všechno, co chtěla, a náhle nemá nic? Začíná to tak bohužel vypadat. Herečka Linda Rybová (43) nyní vede spory nejen se svými zaměstnavateli, ale také se svým manželem Davidem Prachařem (60). To, o čem se už dlouho spekulovalo, prý údajně přišlo.

Nevěra je na světě. Alespoň to tvrdí jejich přátelé. Je snad údělem Lindy Rybové prožít si stejné kruté peklo, které kvůli ní před lety prožívala Dana Batulková (61), když jí Linda přebrala manžela Davida a odvedla ho od rodiny?

Manžel dře jako kůň a ona se nudí?

Už dlouhé měsíce se spekuluje o tom, že mají Prachařovi doma těžkou krizi.David Prachař prý hraje, kde může, a peníze vydělává hlavně on. Jenže Linda Rybová má o role nouzi. Je dost náročná a nechce přijmout kdejakou roli, protože se nechce zaprodat. David už není zrovna nejmladší, ale do důchodu se rozhodně nechystá. Rodina bydlí v obrovském bytě v centru Prahy, který je před pár lety přišel na pořádný balík. Stál několik milionů a na jeho zaplacení si museli vzít hypotéku. K tomu ještě vlastní jeden menší byt a rozlehlý dům. Herečka si přála žít klidný život na venkově, což se jí také splnilo. Koupili si starý mlýn a několik let, když byly děti malé, tam bydleli, přestože Prachař není zrovna venkovský typ. Kvůli práci a školám dětí se nakonec zase přestěhovali do Prahy, aby nemuseli lítat mezi venkovem a městem. Tenhle způsob života ale není nic pro Lindu, která městským životem strádá.

Přišla o velké kšefty

Od té doby se herečka snažila zase se věnovat práci a přijímat jen role, jež lidem přinášejí radost a pomáhají jim zapomenout na stres. Bohužel takových rolí zase moc nepřicházelo. Navíc opustila i televizní pořad Herbář, věnující se bylinkám a zdravému vaření. Prý jí už nevyhovovalo, kam se Herbář ubíral. Takže odešla a připravila se o hlavní zdroj příjmů.Tato situace trvá už téměř rok.

Objevila se milenka?

Přestože Linda hraje pár měsíců nově v seriálu Ulice a občas si odskočí do filmu, není to nic velkého. Místo toho, aby trochu ubrala ze svých nároků, nechává vše na Prachařovi, což se mu pochopitelně nelíbí. Ten má spoustu práce s natáčením a divadlem. Moc dobře ví, že kdyby přišel o práci, byla by to pro jeho rodinu katastrofa. A tak už se delší čas spekuluje o tom, jestli nemá tajnou milenku. Údajně totiž randí se ženou, s níž se denně vídá v práci. Doma si herec moc neodpočine a potřebuje občas přijít na jiné myšlenky.

Kdo je žena, s níž se vídá? Ani jeho přátelé však netuší, kdo by ona neznámá žena mohla být. Jen tuší, že by mohlo jít o štíhlou blondýnu, která je prý o třicet let mladší než herec. Že by pro něj stále krásná Linda už byla příliš. okoukaná? Linda už pojala podezření, že něco není úplně v pořádku. Prý se ustavičně jen hádají. Jejich rozbroje se týkají nejen žárlivosti , ale i bydlení. Jí se nelíbí žít v Praze, protože se tam dusí, on tam chce zůstat.

Osladí mu to?

Vypadá to, že se střetly dvě hrdé osobnosti, které nechtějí udělat kompromis. Dřív snad ano, ale teď už se sotva mohou pořádně dohodnout. Mají jejich potíže vůbec nějaké řešení? Jedna z dobrých kamarádek Lindy Rybové prozradila, že herečka prý uvažuje o tom, že od manžela odejde. Sice ne přímo na venkov, protože tam by se sama neuživila, ale prý se rozhlíží po menším bytě v centru Prahy. Tento plán má však háček. Jejich nemovitosti jsou společné, a pokud by se rozešli, nastane velké dělení majetku! Pokud by Lindě nemovitosti nepřipadly, musela by se hodně snažit, aby si vydělala dost peněz na živobytí.

Nic s ní už nehne!

Problém je v tom, že herečka se svou tvrdohlavostí a neústupností nechce nic udělat. Po seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde kdysi s manželem Davidem oba hráli, aby si vydělali na rekonstrukci starého mlýna, dlouho všemi komerčními seriály opovrhovala. Moderovala jen bylinkářský pořád, kde chtěla být vzorem pro lidi, kteří stejně jako ona podporují zdravou stravu. Jenže složenky je třeba platit, a tak pokorně přijala nabídku nastoupit do nekonečného seriálu Ulice. Teď stojí před těžkým rozhodnutím jak po stránce pracovní, tak i té soukromé. Jak dopadne její manželství s Prachařem? Rozvedou se, nebo usmíří?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden