Moje šťastná hvězda

Rozdělí je velké finanční problémy?

Moje šťastná hvězda

Eva Burešová se prořekla, že za jejím návratem do práce nestojí ani tak stesk po milované profesi, ale vysoká hypotéka, kterou si s Forejtem vzali.

Zpočátku to vypadalo, že EVA BUREŠOVÁ (29) a PŘEMEK FOREJT (35) jsou pro sebe doslova stvořeni. Teď je ale vše nejspíš jinak. Herečka se stará o dvě malé děti, ale musela se i vrátit do práce. Proč?

Když Eva Burešová (29) odcházela kvůli těhotenství ze seriálu ZOO, chtěla se nějakou dobu naplno věnovat rodině. Vydrželo jí to ale jen pár měsíců a už je zase zpět v pracovním procesu. Zdá se však, že za to nemůže jen její touha po hraní, ale i finanční situace. Nemůže se snad spolehnout na svého partnera Přemka Forejta (29)?

Zpět v muzikálu

Před pár dny naskočila Burešová do připravovaného muzikálu Bodyguard, kde ztvární hlavní roli. Mnohé její fanoušky pobouřilo, že bude na zkoušky do divadla brát i malého Tristana Williama, kterého porodila teprve letos v srpnu. „Hypotéka se neptá,“ překvapila všechny.

A není divu, že se brunetka bojí, aby její rodina měla z čeho žít. Není žádným tajemstvím, že si s Forejtem pořídili nový dům v obci Struhařov u Benešova, na který si vzali společně hypotéku zhruba 13 milionů korun. A zřejmě i to je důvod, proč pro

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden