Moje šťastná hvězda

Rozdělí je velký věkový rozdíl?

Jedna z nejznámějších moderátorek LUCIE BORHYOVÁ (42) nevykročila do nového roku zrovna tou správnou nohou. Štěstěna jí moc nepřeje a krásce se prý hroutí celý svět. O co jde?

Moderátorka Lucie Borhyová (42) údajně neprožívá zrovna bezstarostné období. Mají ji trápit rodinné a pracovní problémy. Podle všeho už neví kudy kam a zdá se, že jí všechno už přerůstá přes hlavu.

Nechtějí jí vyjít vstříc?

Na obrazovkách se pravidelně objevuje už přes dvě desítky let a nikdo si neumí představit, že by na jejím pěkně vyhřátém místečku měl sedět někdo jiný. To se ale nejspíš brzy stane. Stále častěji se totiž mluví o jejím odchodu. Proslýchá se, že se nepohodla se svým nadřízeným.

Přála si lepší peníze?

Plat, který momentálně pobírá, by sice vystačil i pro několik rodin najednou, moderátorka ale údajně začala mít pocit, že si zaslouží mnohem víc, než kolik dostává nyní. Už v minulosti se spekulovalo o tom, že by měla Lucka pracovat v konkurenční televizi, k čemuž se měla sama rozhodnout.

To se ale nelíbilo jejímu současnému zaměstnavateli. A není se čemu divit, Borhyová už dlouho patří mezi největší novácké hvězdy a pustit ji ke konkurenci by byl holý nesmysl. Jenže ani jedna strana nechce té druhé splnit její požadavky.

A tak se měla Borhyová rozhodnout, že dá výpověď. Dokonce už to má být tak daleko, že prý od dubna bude vysílat zprávy na Primě. Žádné další informace ale bohužel nejsou známy.

Doma se trápí

A aby toho nebylo málo, velké trable má údajně i doma. S Michalem Smečkou (33) to totiž má jít od desíti k pěti. Za vším podle všeho stojí značný věkový rozdíl i rozdílné názory. Mladý podnikatel by už rád založil vlastní rodinu, jenže právě to mu Lucie dát nemůže.

Sama má už dva potomky a dalšího zjevně neplánuje. Přednost má v současné době dávat výhradně kariéře. To však musí Smečku hodně mrzet. S Luckou je prý šťastný a opustit ji jen tak nechce, nejspíš mu nakonec ale nic jiného asi nezbyde.

Zůstane zase sama?

Žádný vztah jí nevydržel dlouho a ani nyní tomu asi nebude jinak. Může jen čekat na den, kdy se Smečka porozhlédne po někom mladším a nejlépe bezdětném. Lucie je ale krásná žena a jistě nezůstane dlouho sama. Přesto by mohla udělat alespoň nějaký kompromis.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden