Můj čas na kafíčko

Rozdělila je utajená nevěra?

Můj čas na kafíčko

V březnu si během rozhovoru vyznávali lásku. Teď má Horna své věci v pytlech na odpadky... 

Málokdo si umí představit, co v současné době prožívá Monika Absolonová (44). Srdce jí puká bolestí kvůli zradě bývalého hokejisty Tomáše Horny (40). Ačkoli zpěvačka zarytě mlčí, šušká se, že Horna sedm let vztahu zahodil kvůli jiné.

Na 1. máje zpěvačka protřednictvím svého sociálního profilu šokovala svět nečekanou zprávou. Přiznala, že se její šťastně vypadající vztah rozpadl. „Nemám úplně energii něco tajit, chtěla bych říct, že jsme se s Tomášem rozešli.

Je to smutné, bolavé, osobní, ale bohužel i to je život,“ napsala pod fotku, na které drží v náručí své dva syny, Tadeáše (5) a Matouše (2). K bolestné situaci se nechtěla nadále vyjadřovat, ale po pár dnech

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden