Můj čas na kafíčko

Rozdělila milence nenávist?

Šok! Seriál Slunečná také končí! Kdo bude mít další práci, a kdo ostrouhá?

Hodili se k sobě tak, že je považovali za milence, ale podle všeho nejsou ani zvlášť dobří přátelé. Řeč je o seriálových milencích ze Slunečné Evě Burešové (27) a Marku Lamborovi (25), mezi kterými udělaly zlou krev rozdíly v honorářích.

Původně měla „Týna“ prý nepatrně vyšší, „Jankovi“ ale na konci léta končila smlouva. Protože dal najevo vůli odejít, produkce mu kývla na značné navýšení honoráře, což se Burešové rozhodně nelíbilo. Na konci seriálu sice jejich vztah prý skončí svatbou, to ale nemění nic na faktu, že do zbrusu nového seriálu „Zoologická“ si vybrali producenti pouze Evu, a Marek si musí jít po svých.

Zbude mu jen angažmá ve Vinohradském divadle, kde sice stále zkouší, ale neví se, kdy se začne hrát. Alespoň že v soukromí jsou na tom podobně – tam se jim daří oběma. Marek se svojí modelkou Andreou Bezděkovou (27) zažívá medové týdny a Eva svého Přemysla Forejta (33), televizního šéfkuchaře s malou dcerkou a se zavřenou restaurací v Olomouci, dokáže zatím také držet nad vodou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden