Můj kousek štěstí

Rozdráždila Španěly i Smečku

Na ostří nože

Rozdováděná moderátorka Lucie Borhyová (44) se ve Španělsku odvázala. Bujný dekolt vystavovala na všechny strany, horkokrevní domorodci na ní mohli oči nechat. A její partner? Zůstal doma! 

Španělsko je pro blonďatou moderátorku druhým domovem. Miluje rytmy flamenca, paellu, piluje jazyk. Dovolenou na jihu Evropy si však užívala bez svého partnera.

Sice s sebou vzala obě děti, třináctiletého syna a osmiletou dceru, mladší přítel však zjevně zůstal doma. Možná měl pouze moc práce a termín se mu prostě nehodil. Podle spekulací ze zákulisí českého showbyznysu si však od něj chtěla partnerka Lucie Borhyová (44) odpočinout.

Asi není náhoda, že si pro pár dní „volnosti“ vybrala zrovna Španělsko, které miluje. Své vnady vystavila na pláži a přijímala komplimenty od nabušených místních borců. Samozřejmě právem.

Pro Michala Smečku (34) to ale může být pořádně hořké sousto. Nejenže půvabná blondýnka jede bez něj, ale ještě se na sociálních sítích chlubí snímky, ze kterých je jasné, že každý, kdo ji viděl v reálu, musel být ve velkém pokušení. Roztál by snadno chladný seveřan, natož horkokrevní Španělé.

Červíček, nebo tasemnice?

Podle kuloárových informací její partner opravdu nebyl nijak nadšený a snad došlo i na výměnu názorů. Ono by se nebylo čemu divit, tohle by v klidu nedal snad žádný normální muž.

Tím spíš, když má doma známou celebritu a každou její fotku na sociálních sítích komentují davy obdivovatelů. Jistě, jde to odbýt mávnutím rukou a tvrdit, že o nic nejde. Uvnitř ale hlodá třeba jen malinkatý červíček pochybností, který však může postupem času přerůst v pořádně hladovou tasemnici.

Pěvecká hvězda?

A to se Smečka bude muset smířit s další skutečností, která se mu nemusí úplně zamlouvat. Borhyová se totiž rozhodla, že bude zpěvačkou. Před Vánocemi jí vyjde první song.

Znamenat to tedy bude další práci, pravděpodobně i další chvíle, kdy nebudou spolu. A jestli se song ujme, lze předpokládat i další pokračování pěvecké kariéry.

Sice by to musela probrat s Novou, ale můžeme předpokládat, že by jí vyšli vstříc. Nakonec, dělala by reklamu i televizi.

Do stejné řeky

Je tedy otázka, jestli to Borhyová se Smečkou ustojí. Spekulovalo se o svatbě, teď tyto hlasy utichly. Náhoda?

Vždyť kvůli tomu, že na sebe neměli čas, se moderátorka rozešla s otcem svého syna Nikem Papadakisem (46). Teď to samé, co dříve vyčítala řeckému podnikateli, bude dělat Smečkovi – tedy spousta práce a méně času na rodinu. Nebudou to mít rozhodně jednoduché.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden