Můj čas na kafíčko

Rozejde se Mašlíková kvůli nesplněným přáním?

Když se modelce Haně Mašlíkové (40) Andrému Reindersovi (41) narodil syn Andreas (5), byli manželé přesvědčeni, že jedno dítě stačí.

Jak modelka přiznala, láska k synovi u ní rostla postupně, za což se dlouho styděla, a možná právě to byl důvod, proč se rozhodla zůstat u jednoho dítěte. Teď prý ale svého rozhodnutí litují. Ač je Mašlíková aktivní a její tělo by další těhotenství jistě zvládlo, ona sama si už přijde na miminko stará.

Nicméně druhé dítě je v jejím manželství velké téma. Proslýchá se totiž, že je to právě manžel André, bývalý bojovník smíšených bojových umění, kdo Haně s přáním zůstat u jediného syna vyhověl, i když touhu po rozšiřování rodiny v sobě nosil.

Dnes by rád, aby měl jeho syn parťáka, i když stále respektuje obavy své paní, ačkoli sám jistě ví, že u něj věk k početí dítěte až tak limitující není. Hana by se tak měla dobře, a hlavně rychle rozmyslet, zda druhé dítě počít navzdory čtyřicítce na krku. Když mu totiž nedá dítě ona, kdoví, zda se nepoohlédne po jiné ženě, která mu ho dá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden