Moje šťastná hvězda

Rozejde se s movitým milencem?

Moje šťastná hvězda

Vypadá to, že si neváží toho, co má. Brzy by mohla přijít o vše, co tak poctivě budovala. Čím leze snoubenci na nervy?

V kariéře se jí nebývale daří. Štěstí v lásce EVU PERKAUSOVOU (27) ale dlouho míjelo. Pak konečně našla toho pravého. Jak se ale zdá, ani to jí nestačí.

Momentálně se jí daří vše, na co jen sáhne. Stačí ale pravdu málo a štěstí, které  se Evy Perkausové (27) už nějaký ten rok drží, by se mohlo také hodně rychle rozplynout doztracena. Řeč však není o její práci, ale o partnerovi Ivanu Heckovi (38).

Oba totiž přiznali, že jejich vztah provází mnoho problémů, řešení ale nebude asi zrovna dvakrát snadné. Přitom to není tak dávno, co Eva prohlásila, že po všech těch útrapách konečně poznala někoho, kdo si jí váží. Ovšem ani to není zárukou spokojeného vztahu. Je to však hlavně ona, kdo neustále přilévá olej do ohně.

Šla si tvrdě za svým

To, že je Perkausová velice ambiciózní, dosvědčuje i fakt, jak se vlastně dostala na výsluní. Už jako malá si usmyslila, že se jednoho krásného dne stane

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden