Moje sladké tajemství

Rozejdou se po 10 letech?

Jsou zasnoubení několik let, svatba ale nebude.

Tak dlouho od sebe nebyli snad nikdy. Herečka známá ze seriálu Osada Jana Plodková (40) opustila svého životního partnera Filipa Žilku (44) a odjela na měsíc do jihovýchodní Asie. Točí totiž celý listopad v Thajsku film, ve kterém si zahraje mimo jiné s Jiřím Langmajerem (55).

Herečka byla před odjezdem přesvědčena, že bude mít dost práce na to, aby jí stesk po domově a partnerovi úžasnou zkušenost nezkazil.

Přesto už v duchu spřádala plány, jak sem s Žilkou vyrazí. Hledala snad nejromantičtější lokality, kde by se třeba mohli vzít? Svatbu nanečisto v zahraničí už si přece jen před lety zkusili, když byli na dovolené v Africe, tu pravou veselku ale odkládají.

Dotáhne ho k oltáři?

Jsou s Žilkou spolu přitom už jedenáctým rokem. Možná Plodková vzala roli v takovém projektu, aby dala partnerovi lekci. Když spolu začínali chodit, téměř se od sebe nehnuli. Dnes si jde každý po své práci a partneři jsou rádi, když se sejdou doma při večeři.

Herečka jde z role do role a její partner, optik, má úspěšnou firmu, které se musí věnovat. Měsíční odloučení jim umožní srovnat si priority a třeba to posune jejich vztah k lepšímu. Žilka si uvědomí, co v ní má, a už bez ní nebude chtít strávit ani minutu. Herečka to má chytře vymyšlené.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden