Moje šťastná hvězda

Rozešel se Martin Zounar s Betkou Stankovou?

Nemůže zapomenout na bývalku

Několik měsíců má MARTIN ZOUNAR (49) prožívat romanci s půvabnou Slovenkou ALŽBETOU STANKOVOU (37), s níž se dal dohromady během natáčení seriálu Přístav. Indicie ale napovídají, že ona není ženou jeho života. Kdo mu tedy zahřívá pelíšek?

Za svou osudovou lásku Zounar vždy označoval matku své dcery CLAUDIE (8) producentku SIMONU BRDIČKOVOU (40), s níž dlouhá léta žil. Jejich vztah však připomínal hotovou Itálii. Neustále se sházeli a rozcházeli, až si koncem roku 2015 dali definitivní sbohem. Osamocený herec zaplnil prázdné místo po milující partnerce čtyřnohým miláčkem – německou dogou jménem Limpi. Jen co upnul veškeré své city na němého chlupáče, našla si ho nová láska.

Trochu se v tom ztrácel

Tou má být jeho herecká kolegyně Alžběta Stanková, které nikdo neřekne jinak než Bětka. „Jiskřilo to mezi nimi od prvních společných scén. Už jsou spolu několik měsíců,“ prozradil zdroj ze zákulisí seriálu Přístav, díky němuž se Martin s Bětkou dali dohromady. Jenže pokud by páreček měl nyní prožívat stav největší zamilovanosti, proč se Martin v Show Jana Krause vyjadřoval na téma vztahy tak, jako by žádnou partnerku neměl? Tím, že je herec zapálený kuchař, rád prý připravuje pochoutky pro své přátele a samozřejmě i pro svou milou.
Z jeho vyjádření, že když je doma sám, tak ho vařit nebaví a radši si někam na jídlo zajde, ale vyplývá, že zřejmě nemá milující osobu, které by s láskou vyvařoval.

Přednost má pes

Na vtíravé dotazy JANA KRAUSE (63), co by dělal, kdyby se jeho partnerka nesnesla s jeho aktuální vášní – pejskem Limpim – odpovídal rovněž poněkud zmateně. „Dal bych přednost doze,“ tvrdil Martin a dodal, že pro něj jsou středobodem vesmíru dcera a pes. Ten je prý důležitější než žena. „Je to takový milující tvor. Aspoň jeden. Dva…,“ opět se zamotal do svých odpovědí Zounar, načež si vysloužil od Krause tento posměšný komentář: „Známe tyhle lidi, co chtějí milujícího tvora, tak mají psa.“ I jemu tak muselo být jasné, že herec nechce přiznat, že románku se Stankovou už asi dávno odzvonilo. Sám se Martin dokonce prořekl, že jeho současná partnerka bydlí o sto metrů dál, což je bydliště jeho životní lásky Simony Brdičkové.

Návrat k bývalce?

Dali to snad spolu opět dohromady? Nebo to je jen Martinovo zbožné přání? Když se před dvěma lety provalilo, že Brdičková se Zounarem nějakou dobu už netvoří pár, herec byl ochoten udělat cokoliv, aby ji získal zpět. Zdá se, že se nyní scénář opakuje. Když k tomu přičteme rozhovor, který herec poskytl před půl rokem, v němž na Simonu pěje dlouhé ódy, vše napovídá tomu, že pokud už nedocílil svého, nedá si pokoj, dokud se tak nestane.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden