Moje šťastná hvězda

Rozešla se s mladším partnerem?

Problémy s láskou se nevyhýbají ani oblíbené DANĚ BATULKOVÉ (63) a jejímu partnerovi ONDŘEJI ZAJÍCOVI (51). Co způsobilo jejich údajné odcizení a vážnou krizi?


Vztah s mladším partnerem nebyl zprvu pro Danu Batulkovou (63) přípustný. Jak sama přiznala, dlouho se mu bránila, ačkoli jí to k Ondřeji Zajícovi (51) táhlo. Nejednou se ho dokonce pokusila od sebe odehnat.


„Chtěla jsem se s ním rozejít,“ přiznala herečka, která září v seriálu Slunečná. Bála se snad, že by ji mladší partner časem také vyměnil? Nebo v tom bylo něco úplně jiného?


Patří tihle dva ještě k sobě?

Přestože to spolu pár táhne už druhou desítku let, nikdy svůj vztah nezlegalizovali a v poslední době se čím dal častěji šušká o krizi, kterou partnerská dvojice prochází. Někteří lidé dokonce mluví o tom, že jsou jen krůček od toho, aby se rozešli.

Měsíce nepohodlí mu nevynahradila

Asi nejtěžší zkouškou v posledních letech pro ně bylo, když se na dlouhé měsíce do jejich domu přistěhovaly hereččiny dospělé děti, Jakub Prachař (37)Mariana Prachařová (27).

A i když se jim nakonec podařilo vydržet do doby, než si zase pomotci šli po svých, zdá se, že krize stále trvá. Jako by se po jejich odchodu najednou ukázalo, že  už si partneři po tolika společných letech nemají co říct.

Batulková se nikdy netajila tím, že se Zajícem nemají v podstatě žádné společné zájmy. A tak místo toho, aby se herečka svému partberovi věnovala a pokusila se mu vynahradit měsíce, kdy neměli v podstatě žádné soukromí, vyrazila raději s dcerou na dovolenou k moři.

Partner je vždycky na druhém místě

A není to poprvé, co dala Batulková přednost společnosti Mariany před Zajícem. V jejich okolí tak začínají narůstat obavy, že tenhle vztah je odsouzený k zániku.

Přitom ještě před pár lety Batulková nevylučovala, že by svému dlouholetému příteli řekla ano, pokud by ji požádal o ruku. Jenže to se evidentně nestalo, a tak jejich láska možná prostě postupně vyšuměla. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden