Můj kousek štěstí

Rozhodla se odradit všechny chlapy?

Její svět je tak zvláštní, že se zřejmě stěží najde muž, který se mu přizpůsobí. Vzhledem k tomu, co prožila, se jí nelze příliš divit. Najde ale ještě lásku?

To, jak si posledních několik let herečka Ivana Jirešová (43) počíná ve svém soukromí, dává tušit, že se rozhodla svůj život vzít zcela do svých rukou a nehodlá se spoléhat na žádného prince, ať už by měl přijet na jakémkoliv oři.

Obrnila se proti nástrahám vnějšího světa východními praktikami duševních a tělesných cvičení mezi které patří v prvé řadě jóga. Ženě v minulosti těžce zkoušené vyčerpávajícím přetahováním o dceru Sofii Fridu (16) s nedávno zesnulým novinářem Ondřejem Höppnerem (†55) se nelze divit.

Čtenáři společenských rubrik mají ještě v živé paměti dramatické přetahování o malé dítě. Křehká Ivana zkusila najít podporu u muzikanta Viktora Dyka (52) a posléze u podnikatele Milana Štědry (37).

Oba vztahy vyšumněly po až podezřele „rozumných“ rozchodech, kdy aktéři zůstávají nadále pohodovými přáteli. Nic proti klidným koncům, ale kde je v takové lásce vášeň a cit?

Pokud se lidé rozcházejí bez velkých emocí, zřejmě jich nebyli příliš plní ani předtím. Je zřejmé, že představitelka barmanky Lucie z Ordinace v růžové zahradě před láskou našlapuje velmi opatrně. Očistec s Höppnerem ji tvrdě poznamenal.

Teď, když se jí vkrádají do hlavy myšlenky, které většina žen řeší sdílením s partnerem, si Jirešová udělá čas a jednoduše se jich zbaví. „Vizualizuji si v hlavě virtuální pódium , na které mi vstupují různé myšlenky a já je postupně rozpouštím,“ říká o technice, která jí prý změnila život.

Je v něm ale ještě místo pro jeho tradiční pojetí? Jestli bude pořád dokola všechny své nápady rozpouštět, k žití jí toho moc nezbyde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden