Moje šťastná hvězda

Rozhodla se pomáhat druhým

Dcera slavné dvojice Dády Patrasové (64) a Felixe Slováčka (77) dlouhou dobu bojovala s rakovinou prsu, nad kterou úspěšně zvítězila.

Anna Slováčková (25) si prošla opravdu nelehkým obdobím, a tak se nyní rozhodla, že začne pomáhat těm, kteří to potřebují a kterým by mohla být užitečná. Proč to ale všechno dělá, když se už může konečně věnovat všemu, co za tu dlouhou dobu zameškala?

Změnilo ji to

Zpočátku to byl pro všechny velký šok a ani Anička tomu nechtěla věřit. Zachovala ale klidnou hlavu a rozhodla se bojovat ze všech sil. „Nejprve jsem se tomu smála, potom jsem si uvědomila vážnost situace,“ tak zněla její první slova.

V té době musela všechny plány přehodnotit a přizpůsobit všechno léčbě. Měla velké štěstí, že měla okolo sebe lidi, kteří jí se vším vyšli vstříc, včetně štábu Ordinace v růžové zahradě. Říká se, že ji celá nemoc změnila k lepšímu. „Je to zlatíčko, myslím, že teď bude koukat na svět jinak,“ řekla její kamarádka.

Pomáhá potřebným

Anička má zkrátka dobré srdce. A zřejmě proto se rozhodla dělat také víc pro druhé. A jak řekla, tak začala konat. Udělala například radost desetileté pacientce, kterou už dva roky trápí otok míchy.

„S Dominikou jsme si povídaly o životě, co má ráda, co ráda dělá, jaké má kamarády, co nového ve škole a tak podobně,“ prozradila Anička. To ale není všechno, v čem se bude angažovat. Má v plánu rozjet spoustu dalších charitativních projektů, což jistě vykouzlí úsměv na rtech nejednomu jejímu fanouškovi.

Velké přání

Třeba její chování v něčem inspiruje její rodiče, kteří se neustále hádají. Třeba se stane zázrak a Anička se dočká jejich smíru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden