Můj čas na kafíčko

Rozjasněte si tvář

Nemusíte si malovat oční linky nebo stíny, dokonce ani řasy nebo obočí. Tvář dělá tvářenka a stačí, když použijete jen tu. Dokáže totiž hotové divy! Trocha barvy na tom správném místě dodá tváři zdravý a svěží vzhled. Pokud jste ji doteď nepoužívala, začněte s tím.

Jak ji nanášet?

Nebojte se, že ji neumíte správně nanášet. Umí to každá žena, jen se mnohé bojí. Nanáší se vždy v části, kde se pomyslně setkává svislá čára vedoucí od vnějšího koutku oka s vodorovnou čarou směřující od špičky nosu. Jde o tu část tváře, která je vystouplá, když se smějete.

Zvolte vhodný štětec

Nanášejte ji kulatým nebo zešikmeným štětcem přímo určeným na aplikaci tvářenky. Pokud se pokusíte nanést tvářenku jiným štětcem, výsledek pak nebude takový, jaký by měl být. Seženete ho v každé drogérii.

Nepodceňujte výběr odstínu

Existují pudrové, tekuté a krémové tvářenky. Pro zralou a suší pleť se však hodí hlavně ty krémové. Pokud jste snědá, zvolte barvu meruněk, broskví a bronzu. Naopak pokud máte spíš bělejší pleť, volte růžové odstíny. Pozor ale na tmavě růžovou, ta se opět hodí spíše pro snědší typ pokožky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden