Moje šťastná hvězda

Rozpadne se jí vztah jako ten minulý?

Už několik měsíců září po boku výrazně mladšího umělce Martina Hronského Krupy (26). Pohledný mladík, se kterým se Ester Geislerová (37) seznámila na place seriálu Anatomie života, jí doslova učaroval. Herečka podle svého okolí ale docela riskuje.

Zamilovanost je rychle přešla

Když před lety poznala filmového architekta Jana Kadlece (45), byla to láska jako trám. Krátce nato sexy zrzka otěhotněla a jen pár týdnů předtím, než porodila dvojčata Miu Rosu (16) a Jana Etiena (16), s Kadlecem stanula před oltářem.

Jak ale jejich láska rychle začala, tak i skončila. Zjistili totiž, že mají na život odlišný pohled. Mnozí se domnívají, že za to může především fakt, že šli do všeho až moc po hlavě.

Martin Krupa je do Ester zamilovaný.

Udělá tu samou chybu?

Přestože pak prožila ještě jeden vážný vztah, opravdu šťastná je podle všeho až s Martinem. „Hned jsme si rozuměli,“ říká nadšeně. Jsou ale určité vzorce, které lidé rádi opakují, a Geislerová asi nebude výjimkou. Nedávno se nechala slyšet, že by si přála mít ještě dítě.

Vzhledem k tomu, že už není nejmladší, bude ho ale chtít asi co nevidět. Jenže právě to by jejímu vztahu mohlo uškodit. Všechno se totiž až nápadně podobá tomu, co kdysi prožívala s Kadlecem. Její nový partner je navíc o hodně mladší a i u nich se jistě dříve či později projeví jisté odlišnosti. Skončí nakonec krásná Ester Geislerová zase sama s dalším dítětem na krku?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden