Moje sladké tajemství

Roztočila to v baru

Bublinky tekly proudem. I pan Božský se najde!

Po dlouhé době vyrazila na lov. Herečka z Ordinace v růžové zahradě Mahulena Bočanová (54) je po rozchodu s posledním partnerem Petrem Hanákem (53) už rok oficiálně sama.

Věnuje se hlavně práci a své dceři Márince (19), která potřebuje zvýšenou péči. Trpí autismem a epilepsií a herečka se už smířila s tím, že s dcerou budou žít samy dvě napořád. Bočanová však muže ze svého života neodstřihla nadobro.

Navzdory osudu si s Márinkou umějí užívat.

V minulosti vystřídala několik partnerů, a přestože žádného neukazuje veřejnosti, sama není nikdy. Před pár týdny si udělala čas jen pro sebe a vyrazila s přáteli do baru. Dceru den předtím vypravila na tábor, a tak si mohla užívat do pozdních nočních hodin.

Na sociální sítí zveřejnila fotku jednoho fešáka, se kterým trávila večer. Pochlubila se, že šampaňské teklo proudem a dobře se bavila. Herečka tak konečně dostála svému předsevzetí z počátku roku, kdy si veřejně slíbila, že bude víc chodit do společnosti a najde si chlapa. Snad se jí konečně podaří najít toho pravého, který by jí byl oporou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden