Moje sladké tajemství

Iveta Vítová: Rozvádíme se rok a nikam to nevede!

Potvrzuji nový vztah! Do mého života vstoupil skvělý muž.

U krásné Ivety Vítové (39) se konečně začíná blýskat na lepší časy. Náročné období sice zdaleko neskončilo, rozvod s nevěrným manželem Jaroslavem Vítem (45) se vleče, ale moderátorka je konečně a až po uši zamilovaná!

A prý v tom pěkně lítá. Vítová se zakoukala do tatínka spolužáka její devítileté dcery Anetky. Je to vdovec, jmenuje se Vojtěch a je dvojnásobným tátou. Nový pár měl spolu s dětmi dokonce absolvovat už i první společnou dovolenou v lyžařském areálu na Lipně.

Manželství s Jaroslavem Vítem byl omyl.

Novopečená rodinka se ubytovala v krásném a prostorném apartmánu. To je zatím to jediné, co Iveta pustila do médií, jakékoli další detaily odmítá prozrazovat. Ale to, že je po jejím boku nový muž, potvrdila.

Prošla si těžkým životním obdobím

Dlouho to vypadalo, že Iveta Vítová žije splněný sen. Provdala se za chlapíka, kterého milovala, a porodila mu dvě děti, Anetu (9) a Matěje (1). Ovšem život s ním byl nakonec víc utrpení než harmonický vztah.

Štíhlá moderátorka ještě víc zhubla.

Když jí utekl k milence a posléze se ukázalo, co všechno ještě spáchal během manželství, České Miss 2009 bouchly saze a podala žádost o rozvod. Vítová se nestačila divit, co všechno vyplavalo na povrch. Proto není divu, že už o svém manželovi nechce ani slyšet a ráda by rozvod a majetkové vyrovnání dotáhla do zdárného konce.

Na otázku, v jaké fázi rozvod je, řekla stroze: „Ještě nejsem rozvedená, to je na dlouho. Je to hodně osobní, ale pracujeme na tom intenzivně, oba bychom už chtěli být rozvedení.“

Modelka dodala, že bylo poslední rok vše velmi hektické a náročné, ale rozchod emocionálně ustála. Možná to teď bude všechno mnohem snazší, potože Vítová po boku nového partnera jen září a konečně se zase usmívá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden