Moje šťastná hvězda

Rozvede se Holubová kvůli manželově nevěře?

Tolik mu věřila a nepřipouštěla si, že by mohlo manželství skončit. Opravdu ji podvedl?

Když si společně v roce 2009 slíbili Eva Holubová (65) s Miroslavem Zdeňkem (68) věčnou lásku, herečka doufala, že to tak skutečně bude. Je snad možné, že se spletla, a teď kvůli tomu trpí?

Oblíbená herečka ze seriálu Jedna rodina Eva Holubová (65) si dlouhodobě chrání své soukromí. Není žádným tajemstvím, že je dlouhé roky vdaná za výtvarníka Miroslava Zdeňka (68), ale příliš často o něm nemluví a ještě méně s ním chodí do společnosti. O Zdeňkovi se ví, že nestojí o pozornost médií, žije v ústraní a tak se cítí nejlépe.

Miroslav Zdeněk (68). Je už láskyplným objetím nadobro konec?

Manžel je raději doma

Holubová to pochopitelně respektuje, a když někam vyrazí, pak jde většinou s kolegyněmi nebo s dcerou Karolínou Holubovou (29). Ačkoli jim podobné manželství vyhovuje, bohužel to dává prostor pro velké spekulace.

Už pár měsíců kolují českým showbyznysem informace o tom, že si Miroslav Zdeněk našel milenku, protože mu Holubová nevěnovala dostatek pozornosti. Dá se ale takovým drbům vůbec věřit?

Jisté je to, že herečku podobné spekulace hodně trápí, a dokonce kvůli tomu před časem sdílela na sociálních sítích příspěvek, kde vše popřela. „Napsali, že jsem manžela tak zanedbávala, že si našel milenku a budeme se rozvádět,“ postěžovala si a k příspěvku přidala i několik společných fotek.

Vše musela vysvětlit

Holubová by prý vše na internetu nerozmazávala a nad spekulacemi o rozvody by mávla rukou, jenže jí kvůli tomu volala a psala spousta známých. „Ptali se, co se děje,“ svěřila se. Musela je tak jednoho po druhém uklidňovat a vysvětlovat jim, že je vše zalité sluncem a žádná milenka, nebo dokonce rozvod nejsou pravdivé.

Herečka si stojí za tím, že se mají s manželem už mnoho let krásně. Dokonce i složité období covidu, kdy načas byli všechny tak trochu zavření doma a nemohli prakticky vycházet ven, zvládli na jedničku.

Kolega Bob Klepl (65). Vždy se říkalo, že spolu něco mají, prý jsou ale jen kamarádi.

Vše jsou prý lži

Holubová tak nechápe, proč má někdo potřebu si neustále vymýšlet příběhy o tom, že se rozchází či jim manželství zničila nevěra. My samozřejmě herečce přejeme, aby se stále milovali. Zaslouží si v životě štěstí i vzhledem k tomu, jakým peklem si před lety prošla.

Eva Holubová od mládí bojuje s endogenní depresí, během které depresivní stavy nastupují náhle bez vyložené příčiny. Snažila se to překonat pomocí léků, jenže se na nich později stala závislá. Byla tak zoufalá, že začala své děsivé stavy zapíjet alkoholem, kterému bohužel propadla.

V minulosti si prošla peklem

Postupně byla nepříjemná nejen na kolegy, ale i na své nejbližší, zanedbávala práci a rezignovala na život. Nakonec si ale naštěstí nechala poradit a pomoci, přičemž dovolila, aby ji kolega a kamarád Jan Kraus (70) odvezl do léčebny.

„Nikdy nepřestanete pít kvůli dětem nebo někomu. Člověk to musí chtít sám kvůli sobě. Teprve pak začnou být všichni kolem jako posilující injekce,“ vysvětlila. Dnes už má Holubová naštěstí vše pod kontrolou a doufá, že se podobné stavy nikdy nevrátí.

Má ale vedle sebe milujícího manžela a rodinu, kteří jí denně dokazují, jak moc je pro ně důležitá. Věříme tak, že udělá vše proto, aby žila takto spokojeným životem co možná nejdéle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden