Můj čas na kafíčko

Rozvedená zůstala Hana Zagorová pouhých dvacet dva hodin!

Můj čas na kafíčko

„Štefan určil datum, ale já byla vdaná. A to mi ještě těsně před rozvodem nepřijel objednaný taxík, tak jsem chytila nějaký obsazený.“

Do prvního manželství vstoupila zpěvačka Hana Zagorová (74) účelově. Když potom našla skutečného osudového muže svého života, všechno nabralo hodně rychlý spád!

Jako malá onemocněla Hana Zagorová (74) těžkou angínou. Ležela v posteli sama doma a náhle měla pocit, že je za ní v pokoji ještě někdo jiný. Pomyslela si tehdy, že si pro ni jde Smrt a bála se otočit. Možná to opravdu Smrt byla, protože se jí nablízku ocitla sympatická zpěvačka v životě ještě několikrát.

Toužila po jiné slávě

Jinak ale na své dětství vzpomínala Hana vždy jedině v dobrém. Vyrůstala v Petřkovicích, které jsou dnes součástí Ostravy. V jednom rozhovoru prohlásila, že by přála všem dětem takový život, jaký tehdy měla. „Vždycky, když vzpomínám na Petřkovice, tak mám pocit, že svítí sluníčko,“ uvedla.

Ráda se předváděla a to jí vedlo k životnímu plánu stát se herečkou. Nakročeno k tomu měla dobře. Už ve škole vyhrávala soutěže se svými básničkami a když hrála divadelní představení, publikum jí tleskalo. Tehdy netušila, že se potlesku v životě dočká ještě mnohokrát, nikoliv však za

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden