Můj kousek štěstí

Rozvedeni, ale pořád spolu válčí

Když se brali, byli nejlepší přátelé. Když se rozváděli, nemohli si přijít na jméno. Manželství sice skončilo, ale bitva pokračuje dál. 

Bylo naivní si myslet, že rozvodem je mezi nimi válečná sekyra definitivně zakopána. Samotné manželství Jakuba Prachaře (37) a Agáty Hanychové (36) bylo jako na houpačce. Image nejzamilovanějšího páru v republice jim pokaždé vydržela jen chvíli. Poté ji střídaly spekulace o nevěrách na obou stranách a vztah nezachránilo ani narození dcery Mii (3).

Jakub nakonec od své ženy odešel a následoval rozvod. Svou znovunabytou svobodu přijali každý po svém. Herec se nastěhoval do domu ke své mamince Daně Batulkové (63), kde se schoval před světem.

A  Agáta si zřejmě osvojila teorii, že na muže se nejlépe zapomíná v náručí někoho jiného, a tak se vydala na lov. A vzala to vážně od podlahy. Během posledního roku se vedle ní objevil už minimálně šestý partner, modelka tedy rozhodně nelení.

Bere to zostra

Prachařovi se možná rozhodla dokázat, že takových, jako je on, může mít na každém prstu deset – a k tomu číslu už se tímto tempem brzy dostaneme. Její nové vztahy se totiž obvykle nedožijí třetího měsíce, což připomíná klasickou „zkušební dobu“, kterou dostanete v zaměstnání.

Naposledy „zkušebku“ nevydržel sympatický truhlář Adam Raiter (32), se kterým si dokonce koupila karavan a chtěla procestovat republiku. Za pár týdnů byl ale vztahu konec a jí zůstala prázdná náruč a „obytňák“ k tomu. A to zdá se pobavilo jejího bývalého manžela.

Vtipnější vyhrává?

Ten zrovna točí nový seriál, ve kterém dostal hlavní roli a na internetu se rozhodl pochlubit fotkou přímo z placu. Zveřejnil momentku, na které posedává se svými hereckými kolegy v karavanu a užívá si pauzu mezi natáčením, k fotografii napsal, „Není to špatná parta. Dovolená v karavanu v šesti to je sen“.

Rýpl si tak do své exmanželky hned dvakrát. Poprvé zmínkou o karavanu a podruhé číslicí šest, což je údajný počet jejích partnerů, které po rozvodu stihla vystřídat.

Agáta ale neváhala a hned přišla s protiútokem. Když on na ni s novou fotkou, ona se rozhodla vytáhnout starou. Na internet sdílela několik let starý snímek, na kterém ona, její syn Kryšpín (10) a Prachař vypadají jako reklama na štěstí. Zřejmě tak chtěla ukázat, že do ní se nikdo navážet nebude, je totiž jasné, že fotek z rodinného archivu může vytáhnout mnohem víc, a to by pro Jakuba, který si vždy přísně střežil soukromí, nebylo nic příjemného.

Vybere si?

Modelka má teď navíc další novou známost, která, jak se zdá, tentokrát překlenula „zkušebku“. Nad svým bývalým, který je stále sám, se tak zrovna teď může vítězně pousmát.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden