Můj kousek štěstí

Rozveďte se, ušetříte

Dieta je to drastická, ale funguje. Už by ale mohla zase začít přibírat...

Mohla by dělat reklamu na rozvody: Rozveďte se, zhubnete. „Aspoň k něčemu to bylo dobré,“ říká Monika Absolonová (45) se smutným úsměvem.

Ačkoli ona sama vlastně žádným rozvodem neprocházela, neboť se za bývalého hokejistu Tomáše Hornu (41) ani nestihla provdat. Tak dlouho plánovali veselku, až se jim vztah definitivně rozpadl, což zpěvačka paradoxně oznámila loni na Prvního máje, ve svátek všech zamilovaných.

Monika je maminkou Tadeáše (6) a Matouše (3), po porodech se jí nedařilo zbavit se těhotenských kil, a tak zkoušela všechno možné i nemožné.

Prý jí zatajil nějaký finanční průšvih. Každopádně ho nechce ani vidět.

„Asi týden před rozchodem s otcem kluků, o kterém jsem ale nevěděla, že se bude konat, jsem si koupila hubnoucí koktejly,“ vypráví s trpkostí. Nápojů se ani nedotkla, zjistila, že je nebude potřebovat.

Stres z rozchodu s partnerem účinkoval jako ta nejlepší dieta. Muzikálová hvězda do sebe nedokázala vpravit ani sousto. Zhubla o osmnáct kilogramů a namísto oblečení velikosti 42 si nyní kupuje šaty velikosti 36, což je neuvěřitelné.

A na závěr něco úsměvného: Od září bude zpěvačka moderovat na Primě pořad nikoli o rozvodech, ale o svatbách. Uvidíme, zda se pro zamilované dvojice stane dobrým maskotem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden