Můj čas na kafíčko

Rozvod a požár dostaly Danu Batulkovou na dno, ale z obojího se vzpamatovala!

Můj čas na kafíčko

Manžel ji vyměnil za mladší ženu, ale ona sama také neměla čisté svědomí!

Jedna z hvězd seriálu Slunečná, herečka Dana Batulková (63) prožila před léty kritické období. Nedlouho poté, co ji manžel vyměnil za mladší partnerku, vyhořel jí milovaný rodný dům.

V době, kdy Dana Batulková (63) prožívala své dětství v Kolodějích, jednalo se ještě o malou obec kousek za Prahou. Dnes už je to součást hlavního města. Dana na tu dobu vzpomíná ráda. Patřila spíš k dobrodružným povahám.

„V okolí bydleli samí kluci a já raději s nimi lítala po vsi, prožívala nejrůznější dobrodružství a hrála si na indiány,“ popisovala. Stejně jako její kamarádky, i ona měla doma také panenky.

Těch si ale moc nevšímala. „Jednou za rok jsem je v létě vyndala všechny na zahradu, oprášila je, koukala na ně, maximálně je oblékla, a pak zase na

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden