Moje šťastná hvězda

Rozvod byl její noční můrou

Hvězda seriálu Stíny v mlze PETRA ŠPALKOVÁ (47) má za sebou rozvod, který neprobíhal zrovna hladce a způsobil jí psychické problémy.


S ohledem na šílené útrapy, které si Petra Špalková (47) s bývalým mužem, režisérem Janem Chaloupkou, prožila, je skoro zázrak, že vůči mužům nezahořkla.


Dnes je šťastná s druhým manželem Miroslavem Tichým (37), s nímž má dvě děti, syna Lojzíka (12) a dceru Andělku (8), a bolestivou minulost nechala za sebou. Zapomenout ale zřejmě nikdy pořádně nedokáže. 


Skončila úplně na dně


Bohužel ne vždy, když se rozpadne vztah, jsou partneři schopní řešit věc s klidnou hlavou a bez zbytečně vyhrocených emocí. O tom, jak zle může takový rozvod probíhat, ví své představitelka kapitánky Magdy Malé ze seriálu Stíny v mlze.


Herečka Petra Špalková se totiž v roce 2006 rozváděla za velmi dramatických okolností s režisérem Janem Chaloupkou. Konec manželství se ani v nejmenším nenesl v přátelském duchu a na její duši zůstaly prý velmi hluboké šrámy.


Herečka měla trpět těžkými psychickými problémy a bez nadsázky se ocitla na samotném dně. Kvůli narušené psychice dokonce třikrát přišla o nenarozené dítě a začala se pomalu smiřovat s tím, že se nikdy nestane maminkou.


Jen málokdo tušil, že suverénní herečka skrývá takové šrámy na duši.

Nebyla to její volba 

Špalková je důkazem toho, že relativně pozdní mateřství není vždycky jen dobrovolným rozhodnutím. Své první dítě, syna Aloise, měla herečka v pětatřiceti letech. Druhorozená dcera Anděla se jí pak narodila o tři roky později.

Cesta k dětem ale byla spletitá a v jednu dobu dokonce herečka uvažovala o adopci. „Nebylo to vlastní rozhodnutí. Já bych bývala měla děti už v pětadvaceti,“ přiznala Špalková s tím, že tehdy o to ale její tehdejší muž nestál a později tomu nepřály okolnosti.

Kvůli několika zamlklým potratům jí lékaři měli dokonce tvrdit, aby další těhotenství raději už neriskovala. Všechno ale nakonec dobře dopadlo a Petra Špalková se své největší životní role – role matky, přece jen dočkala.

Pomoci jí k tomu měl údajně mocný šaman, psycholog a terapeut, který jí problémů zbavil, a krátce nato, co se vrátila z terapie domů, zjistila, že čeká deťátko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden