Můj čas na kafíčko

Rozvod Ivan Vyskočil nejprve zásadně popíral, potom o něm nedokázal říct Anife do očí!

Můj čas na kafíčko

Z nečekaného konce vztahu vinila po čase Anife syna svého manžela!

Když se před lety končil vztah Ivana Vyskočila (74) a jeho ženy Anife (46), bylo to velké sousto pro bulvární média. Obě celebrity se totiž nijak nešetřily!  

V době, kdy Ivan Vyskočil potkal bulharskou dívku tureckého původu Anife Ismet Hassan, měl za sebou už tři manželství. To poslední, s herečkou Ivanou Andrlovou (50), vlastně ještě ne celé, právě se bouřlivě rozváděl.

Drsný život jí donutil k útěku za hranice!

Anife měla za sebou dost drsný život. Pocházela z muslimské rodiny s devíti dětmi, kde otec vládl tvrdou rukou. Viděla na vlastní oči zemřít jednoho ze svých bratrů.

„Když se vracel ze školy na kole, srazili ho dva kluci, kteří se předbíhali v náklaďácích,“ popisovala v televizním pořadu.“ Svobodomyslné Anife dusné prostředí domova nevyhovovalo a tak odtamtud už v patnácti utekla.

Vesnická dívka se ocitla ve městě a kvůli své naivitě prožila trpké

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden