Moje šťastná hvězda

Rozvod jako jediné řešení?

Složitý konec roku prožívá herečka Eva Holubová. Povídá se, že s manželem mají velkou krizi.

Velká krize má v posledních měsících ničit manželství Evy Holubové (64) a Miroslava Zdeňka (67). Bude se muset rozvést?

Oblíbená herečka Eva Holubová (64) sice momentálně září v seriálu Jedna rodina, ovšem to je možná to jediné, co jí dělá radost. Množí se informace o tom, že je její manželství s výtvarníkem Miroslavem Zdeňkem (67) ve vůbec největší krizi od té doby, co se potkali.

Náš zdroj z blízkého okolí manželského páru, který si přeje zůstat v anonymitě, dokonce tvrdí, že není vyloučené, že se rozejdou. Opravdu je to tak vážné? Bohužel vše nasvědčuje tomu, že ano. Ačkoli je herečka velmi aktivní na sociálních sítích, společná fotka s manželem se tam objevila naposledy někdy v dubnu.

Samozřejmě to může být tím, že Miroslav Zdeněk jednoduše o takovou pozornost nestojí, jenže to není ani zdaleka vše. O krizi Holubové s manželem se spekulovalo už i před dvěma lety.

Zmizela z jejich manželství veškerá láska a vášeň?

Jednu krizi už za sebou prý mají

Tehdy se dokonce psalo, že chce svého manžela opustit. Tehdy se proti těmto informacím rozhodla bojovat a vydala veřejné prohlášení na sociální sítě. „Neopouští! A nikdy opustit nechtěla,“ okomentovala společné fotografie.

Krize tehdy měla vzniknout proto, že spolu netrávili skoro žádný čas, což koneckonců Holubová sama přiznala. „Udělám všechno proto, abychom spolu byli co nejčastěji,“ naznačila, že si vše uvědomuje.

Do společnosti ji doprovází dcera.

Dcera jako nejlepší kamarádka

Problémem samozřejmě dlouhodobě je, že Holubová ráda chodí na společenské akce a užívá si se svými kolegy. Zdeněk je raději stranou a mimo dohled fotografů a novinářů.

Holubovou tak často na akce s dalšími celebritami doprovází její dcera Karolína Zdeňková (29). K té má herečka dlouhé roky opravdu hodně blízko a je pro ni i nejlepší kamarádkou. Obě si skvěle rozumějí a dokážou si být oporou.

Dokážou vše vyřešit?

I když je ale Zdeněk lehce extrovertním typem muže, pořád nevěříme tomu, že by se s ním chtěla herečka rozvádět. Naopak si myslíme, že jim vyhovuje, že umějí trávit čas nejen spolu, ale i odděleně, a možná právě to je důvodem, proč jim manželství a vztah jako takový vydržely už tolik let. A jsme si jisti, že pokud skutečně mají nějakou krizi, je to jen krátkodobá záležitost, kterou společně hravě překonají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden